Loredana Sabo conduce Mişcarea Populară!

La zece zile de la lansarea Fundaţiei Mişcarea Populară în Caraş-Severin a fost desemnată şi echipa de conducere a acesteia.

Filiala judeţeană a Fundaţiei ,,Mişcarea Populară” va fi coordonată de avocata Loredana Sabo, din echipa de coordonare mai făcând parte Mircea Meilă, Ionela Iliescu şi Adrian Doxan. ,,Desemnarea s-a făcut în urma procedurii de selecţie a conducerilor de filiale din rândul persoanelor care au aderat la Mişcarea Populară. Acest proces de selecţie continuă pentru alegerea coordonatorilor grupurilor de lucru din filiala Caraş-Severin”, se arată într-un comunicat al fundaţiei în care intra la finele mandatului de preşedinte şi Traian Băsescu.

Loredana Sabo a explicat motivele care au determinat-o să preia conducerea organizaţiei judeţene a fundaţiei şi a vorbit despre obiectivele acesteia. ,,Cred că, implicându-ne, putem schimba direcţia de evoluţie a ţării. Primul pas este să recâştigăm încrederea oamenilor în ţara lor. Am spus şi voi susţine faptul că ne sunt parteneri toţi cei care, chiar dacă gândesc diferit, promovează binele comun şi reprezintă interesele legitime ale cetăţenilor. Cred că obligaţia noastră este de a lăsa generaţiilor următoare un stat corect, organizat, cu finanţe gestionate riguros, cu sisteme publice, de educaţie, sănătate, infrastructură şi administraţie centrală bazate pe nevoile fiecărui individ în parte. Trebuie să construim o solidaritate între generaţii, ceea ce lipseşte în momentul de faţă şi Mişcarea Populară promovează ca principal concept politic democraţia participativă. Această creştere a calităţii democraţiei este principalul instrument de progres. Dorim să promovăm calitatea şi să respingem confuzia. Nu dorim să ne definim obiective în funcţie de conjuncturi politice, ci dorim să generăm conjuncturi politice pentru atingerea obiectivelor românilor. Doresc, şi voi promova prin organizaţia pe care o coordonez, să creştem calitatea democraţiei ca principal instrument de progres”, a declarat coordonatorul Mişcării Populare în Caraş-Severin. Loredana Sabo a mai spus că fundaţia va lua poziţie publică în toate temele de interes local, naţional şi internaţional.