Blănariu depune mai multe proiecte de lege

Deputatul PP-DD susține că de abia acum începe să desfășoare munca pe care le-a promis-o oamenilor din Colegiul 1 Reșița. Asta, mai ales că vacanța parlamentară îi permite să fie aproape de electoratul care l-a ales.  

Deși este la început de carieră politică, deputatul Valentin Blănariu consideră că munca pe care o desfășoară în Parlamentul României nu este deloc una ușoară, așa cum se vede din afara instituției. În ce privește activitatea pe care a desfășurat-o de la preluarea mandatului, acesta se declară mulțumit.

„Am depus în jur de 30 de amendamente la Legea Bugetului de Stat, am avut interpelări la Comisia de Servicii și Industrie, iar ca inițiative legislative, pe lângă programul de activități, am câteva proiecte de lege pe care le voi analiza împreună cu echipa mea. Vom lucra cu toții, astfel încât să le pot depune în luna septembrie. Nu pot să exemplific acum, voi decide pe viitor pe care mă voi axa”, a declarat Valentin Blănariu pentru www.expressdebanat.ro

Acesta explică faptul că proiectul de lege pe care îl va duce la bun sfârșit trebuie să fie unul extrem de bun, mai ales în contextul în care parlamentarii USL resping orice inițiativă a opoziției.

„Dacă nu e un proiect foarte bun, te prezinți degeaba cu el în Parlament. Majoritatea USL nu agreează inițiativele noastre. Ca să nu risc, prefer să le întocmim foarte bine, iar atunci când ne prezentăm cu ele să fie primite foarte bine”, a adăugat deputatul PP-DD.