Nemulțumirile reșițenilor ajung pe masa deputaților

Sezonul estival îi aduce acasă pe deputații cărășeni, astfel că prioritatea pe perioada verii este să adune nemulțumirile oamenilor.

Parlamentarul ales în Colegiul 1 – Reșița a dat astăzi startul unei serii de întâlniri cu reșițenii. Prima oprire a fost în parcul de pe Bulevardul Muncii.

„Am organizat această întâlnire cu cetățenii din colegiul în care am candidat pentru că avem un program prestabilit pe perioada de vacanță parlamentară, în care voi sta mai mult acasă, program din care fac parte mai multe acțiuni. Mă refer aici  în special la întâlnirile pe zone, pe cartiere, în funcție de secțiile de votare. Un alt motiv ar fi acela de a onora o promisiune pe care eu am făcut-o în campania electorală, spunându-le atunci cetățenilor că voi reveni în rândul lor ori de câte ori voi avea timp”, a declarat Valentin Blănariu pentru Express de Banat.

pp-dd
Parlamentarul a fost însoțit de aleșii locali și județeni

Pentru început au fost vizați locuitorii din Micro 1, datorită solicitărilor pe care PP-DD le-a primit la sediu. Parlamentarul a fost însoțit în deplasarea sa de o parte dintre aleșii locali și județeni, astfel încât, cu toții, să le poată oferi oamenilor răspunsuri la întrebările pe care le-au adresat.