Triumful lui Klaus Iohannis arată că „poporul român s-a deşteptat”

banner publicitar

Victoria candidatului PNL în lupta decisivă pentru scaunul de la Cotroceni este o normalitate în viziunea liderului PNL Moldova Nouă, Ghiță Sporea, acesta atrăgând atenția că cetățenii nu au mai putut fi duși de nas cu una, cu două: „poporul român s-a deșteptat”.

Deși era oarecum previzibil pentru liberali scorul pe care urma să-l obțină Iohannis în turul doi al prezidențialelor, PNL-iștii nu au vrut să sară în sus de bucurie până nu au avut certitudinea victoriei de-a dreptul zdrobitoare a candidatului liberal în fața social-democratei Viorica Dăncilă.

„Scorul obținut de Klaus Iohannis mi se pare unul cât se poate de normal. Poporul român s-a deșteptat. România s-a schimbat la față. Titlul imnului chiar a avut efect asupra poporului.”, a explicat, pentru expressdebanat.ro, președintele interimar al Organizației PNL Moldova Nouă, Ghiță Sporea, imediat ce candidatul liberal a fost reales pentru funcția de președinte al României.

În ciuda faptului că, la nivelul orașului Moldova Nouă, echipa liberală nu a putut schimba fieful PSD, care dăinuie de mai bine de două decenii, Sporea nu-și pierde speranța că lucrurile încet, încet vor căpăta o altă turnură, mai exact, în luna iunie, anul viitor, când bătălia electorală se va da pentru ocuparea scaunului de edil-șef.