Viorica Dăncilă să înțeleagă că rezultatul slab i se datoarează în cea mai mare măsură domniei sale!

Cei mai mulți dintre social-democrați nu s-au grăbit să-i ceară capul Vioricăi Dăncilă după ratarea Cotroceniului, în schimb, liberalii n-au niciun motiv să nu spună tranșant că șefia PSD trebuie preluată de altcineva.

Unul dintre principalii comunicatori ai PNL, deputatul de Caraș-Severin Valeria Schelean-Șomfelean, provocat să vorbească despre tensiunile din PSD generate de pierderea alegerilor prezidențiale, i-a transmis Vioricăi Dăncilă să renunțe la șefia partidului. Lucru valabil nu numai în cazul fostului premier, ci al oricărui lider de partid care suferă o înfrângere atât de categorică. 

„Mi-e foarte greu să mă pronunț cu privire la situația actuală din PNL, nici  nu mă interesează cum își așază în partid lucrurile cei de la PSD. Cred însă că, atunci când un lider conduce partidul către eșec e normal să-și asume acel eșec și să lase din proprie inițiativă alți colegi care sunt capabili să reformeze într-un fel sau altul partidul. Nu știu cine și cum va prelua puterea în interiorul PSD, nu cunosc prevederile Statutului PSD, însă cu sigguranță doamna Dăncilă ar trebui să înțeleagă că acest rezultat slab la alegerile prezidențiale i se datoarează și domniei sale, dacă nu cumva în cea mai mare măsură domniei sale, așa că era gestul firesc din partea domniei sale de a face un pas înapoi”, a comentat Valeria Schelean-Șomfelean.