PSD să-și asume sesizările cu privire la tăierile ilegale și licitațiile suspecte pentru realizarea drumurilor forestiere!

Liderii PNL Caraș-Severin o invită pe șefa social-democraților cărășeni, Luminița Jivan, să-i păstreze în funcțiile publice pe șefii cu carnet de partid la PSD!

Referitor la afirmațiile Luminiței Jivan potrivit cărora nu s-a atins de oamenii competenți din funcții publice chiar dacă ei aveau altă coloratură politică decât social-democrată, liberalii au ținut să facă mai multe precizări. În primul rând, legat de directorul ROMSILVA Caraș-Severin. „Domnul Șandru Zaharia, director ROMSILVA Caraș-Severin, nu este membru PNL. PNL se delimitează și nu are nici o legătură cu managementul ROMSILVA. PSD trebuie să-și asume activitatea de la ROMSILVA și sesizările cu privire la tăierile ilegale de arbori și licitațiile suspecte pentru realizarea drumurilor forestiere”, a transmis conducerea PNL Caraș-Severin. 

Prin același comunicat, liberalii mai au un mesaj pentru președintele filialei județene PSD. Practic, Luminița Jivan e somată să-și asume și să-și păstreze conducătorii instituțiilor deconcentrate și cu bune, și cu rele!