Război total în PSD! Dăncilă, Ciolacu, Bădălău și Oprișan, executați în Caraș-Severin!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Președintele executiv al PSD Caraș-Severin dă de pământ cu șefia partidului după rezultatele foarte slabe obținute de Viorica Dăncilă, dar nu-i menajează nici pe liderii din teritoriu ai formațiunii, cel puțin la fel de vinovați pentru dezastru.

Luca Mălăiescu a explodat pur și simplu când a aflat de rebranduirea partidului, dar mai ales când a auzit numele celor care vor să o facă. În plus, îi așteaptă pe șefii filialelor și organizațiilor PSD din țară să-și asume și să împartă eșecul cu Viorica Dăncilă.

„Până în luna mai a acestui an, toți membrii CEx, președinți de organizații județene PSD din România, mai puțin 7 dintre aceștia, l-au periat pe fostul președinte Liviu Dragnea până a adus partidul la 23%. După aceea, toți membrii CEx, mai puțin unul, Dumitru Buzat de la Vaslui, au votat și susținut candidatura doamnei Viorica Dăncilă la președinția României și am luat un scor de 35%. Personal, la viitorul congres anunțat în 9 februarie, aștept scuzele de rigoare în fața membrilor congresului, acelor «furnicuțe» din teritoriu care au adus votul liderilor noștri bob cu bob, acelor care s-au certat cu prietenii, uneori chiar cu neamurile, pentru liderii noștri, acelor care la un moment dat le-a fost rușine să mai iasă pe stradă”, a tunat Luca Mălăiescu.

Președintele executiv PSD Caraș-Severin solicită public membrilor CEx să-și ceară scuzele de rigoare în fața tuturor pentru modul în care au condus partidul în ultimii trei ani.

„În ultimele zile m-au șocat două lucruri: primul, duminică-seara, la finalul scrutinului și anunțarea rezultatului, mai mulți lideri PSD au spus că am avut un rezultat bun. Din punctul meu de vedere, am avut un rezultat foarte slab, este ca și cum am spune că FC Barcelona ar fi mulțumită cu locul II, la diferență de 20 de puncte de primul loc. Al doilea lucru care m-a șocat și mi-a rămas întipărit în minte a fost aseară, când unii dintre liderii noștri spuneau că partidul are nevoie de rebranduire, iar noul președinte interimar, Marcel Ciolacu, a ieșit în ușa partidului de la Kiseleff cu gardă de corp: Marian Oprișan. Nu cred că așa rebranduim partidul”, a răbufnit Luca Mălăiescu.

1000x100 casa brutarului

Edilul orașului de pe Valea Bistrei a făcut referire și la așa-zisa meritocrație despre care s-a vorbit aseară, când s-a ales conducerea interimară. Luca Mălăiescu atrage atenția să nu se uite că din stafful de aseară a făcut parte și Nicolae Bădălău, care are „meritul” pierderii votului diasporei și nu numai.

„L-am văzut pe domnul Bădălău, președintele organizației Giurgiu, o organizație puternică, care a câștigat alegerile prezidențiale la câteva mii voturi, dar tot Bădălău a scos pe gură porumbelul la o petrecere cu dedicații vizavi de diaspora și ne-a costat 600.000 de voturi în străinătate și încă cel puțin tot atâtea în România pentru că cei care sunt plecați afară au sunat acasă la părinți, la rude și le-au transmis să nu mai voteze PSD. Și atunci nu înțeleg unde este meritocrația?!”, a mai spus Luca Mălăiescu.

Liderul social-democrat trăiește cu speranța că la viitorul congres Dumnezeu le va lumina mințile celor prezenți în sală și vor alege un președinte și o conducere a PSD care să îndrepte erorile făcute în ultimii ani, dezvăluind că a fost întrebat de nenumărate ori pe stradă cum poate face campanie unui om ca Viorica Dăncilă. Cu greu a dres-o…

expres banat 1000x100 (2)