Comuna Coronini aşteaptă bani şi de la Guvernul Orban

La rectificarea bugetară, în urma calculelor făcute de Guvernul Dăncilă, primăriei conduse de edilul Ilie Boboescu i-a revenit suma de 400.000 de lei, o sumă care însă nu va ajuta administrația publică locală să acopere cheltuielile din ultima lună a acestui an.

Cu toate că nu se arată nemulțumit față de suma repartizată de către Ministerul de Finanțe la cea mai recentă rectificare bugetară, în condițiile în care alte comune nu au primit nimic, edilul-șef din Clisura Dunării caută soluții pentru a acoperi salariile personalului din primărie, precum și salariile angajaților care fac parte dintr-o categorie cu prioritate asistenții personali (în număr de 22) și persoanele cu dizabilități (în număr de 20) – pentru luna decembrie.

„Nu ne vom încadra în această sumă. Avem nevoie de bani pentru a acoperi ultima lună de salarii. Dar, față de restul comunelor, am primit bine.”, a subliniat pentru expressdebanat.ro primarul Ilie Boboescu.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Soluția salvatoare atât pentru Boboescu, cât și pentru alte administrații publice locale pare să vină din partea Guvernului Orban, conducerea de la Palatul Victoria intenționând să facă o nouă rectificare bugetară: „E un lucru bun că actualul guvern se gândește să fac o rectificare în aceste zile, să ajute administrațiile publice locale să încheie anul așa cum ar trebui: cu salarii, indemnizații totul la zi.”, a mai ținut să puncteze şeful administraţiei publice locale Coronini.

 

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/