„Trimite” Mocioalcă buldozerele pe Nedeia pentru demolarea cabanei lui Romeo Dunca?!

timisoara capitala 2023

Să fie oare doar o întâmplare, se întreabă omul de afaceri timișorean, faptul că, la două zile după ce l-a desființat public pe liderul PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, s-a ales cu acțiune în instanță pentru demolarea cabanei pe care o are pe vârful Nedeia?! Acțiune deschisă de primarul PSD Ion Scorobete!

Romeo Dunca crede că începe să plătească pentru declarațiile făcute la adresa lui Mocioalcă, declarații care l-au discreditat, cu siguranță, pe șeful social-democrat. Omul de afaceri Romeo se întreabă dacă este doar o coincidență faptul că, la doar câteva zile de la declarațiile explozive făcute la adresa lui Mocioalcă, primarul Ion Scorobete, membru PSD și el, l-a dat în judecată pentru demolarea cabanei sale de pe Nedeia.

Pe 12 mai 2016, Romeo Dunca ieșea cu o declarație extrem de dură la adresa lui Ion Mocioalcă, declarație pe care, ulterior, a postat-o și pe pagina sa de Facebook (https://expressdebanat.ro/romeo-dunca-mocioalca-mi-a-cerut-actiuni-in-firma-ca-sa-mi-se-aprobe-investitia-pe-muntele-mic-prin-firma-lui-bejerita/). La doar câteva zile după aceste declarații, Primăria Zăvoi, prin primarul Ion Scorobete, cerea Judecătoriei Caransebeș să constate că acea cabană ridicată de Romeo Dunca ar fi fost construită ilegal și a cerut să-l oblige pe Dunca la demolarea construcției, cerere pe care Judecătoria Caransebeș a înregistrat-o pe 20 mai 2016.

Sentința pronunțată de Judecătoria Caransebeș îi impune lui Dunca „să desfiinţeze, în termen de 6 luni de la data rămânerii definitive a prezentei sentinţe, cabana în regim demisol, parter şi mansardă şi magazia aferentă, ambele edificate în masivul Brusturu”. Soluția este apelabilă în 30 de zile de la comunicare.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Romeo Dunca spune că va contesta cu apel sentința și că nu înțelege acțiunea asociatului său, căci Primăria Zăvoi este asociată într-un contract de asociere în participațiune. Asociere ce prevedea expres construirea cabanei! „Lumea nu mă vrea în zonă, credeți că este singura construcție așa?!”, spune Romeo Dunca. Omul de afaceri nu exclude demolarea cabanei, dar spune că dacă demolează acea cabană va renunța și la tot proiectul Nedeia. „Voi da în judecată Primăria Zăvoi pentru rezilierea contractului de asociere în participațiune. Puteam să intrăm în legalitate, dar ei au vrut demolarea. Câți ani se vor mai pierde până la dezvoltarea județului acesta?! S-au pierdut deja 11 ani prin instanțe, acum începem alte procese?!”, se întreabă Dunca.

Mai mult, omul de afaceri ne-a trimis o copie după adresa 911/24.02.2011 emisă de Primăria Zăvoi către Inspecția de Stat în Construcții în care este prezentată situația construcției și concluzionează: „nu se poate reține vreo culpă… nici în sarcina numitului Dunca Romeo care a început demersurile în vederea intrării în legalitate, dar nu a putut obține avizul OCPI Caraș-Severin pentru documentația de delimitare și amplasament a terenului, din cauza litigiului aflat pe rolul instanțelor de judecată între comuna Zăvoi și Comunitatea de Avere din Caransebeș”, act semnat chiar de Ion Scorobete!

„Să fie doar o coincidență faptul că la doar două zile după postările mele la adresa lui Mocioalcă Primăria Zăvoi a declanșat acest proces?!” – Romeo Dunca, om de afaceri

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/