Hurduzeu a preluat toată puterea! L-a copiat pe președintele Grindeanu!

explo 1000x200

Un Corp de Control al Președintelui Consiliului Județean este soluția găsită de Hurduzeu pentru a aduce la ordine instituțiile subordonate care, altfel, erau practic de „necontrolat”.

În schimb, președintele a preluat și diminuat biroul de audit intern, căci unele atribuții vor fi preluate de către Corpul de Control.

„Am creat Corpul de Control pentru că în Consiliul Județean sunt multe instituții subordonate care sunt foarte greu de controlat”, a explicat președintele Hurduzeu, care și-a trecut în subordinea sa directă și Biroul de Audit, luând o parte din angajații de acolo cu care a creat noul Corp de Control al președintelui.

De asemenea, a fost creată Direcția Generală de Dezvoltare, care a preluat „toate serviciile și compartimentele care se ocupă de dezvoltarea județului Caraș-Severin”, a mai spus Hurduzeu consilierilor județeni în plen. Acesta a explicat și faptul că noua organigramă „plagiază” alte organigrame de consilii județene din țară, cu precădere pe cea a CJ Timiș. „Ei au doar o direcție în plus față de noi”, a fost sublinierea lui Hurduzeu. Această organizare ar maximiza randamentul de funcționare a instituției, insistând să arate că a preluat, de fapt, organigrama premierului Grindeanu de la CJ Timiș.

banner 970 x 250