Alex Matei a spus „DA” pentru Clubul Dinamo București!

Caransebeșeanul Alexandru Matei va purta din aceste zile culorile clubului Dinamo. Judocanul care și-a început activitatea sportivă la clubul Energetica Caransebeș a semnat un contract cu unul dintre cele mai puternice cluburi din țară.

Sportivul a activat până acum la Clubul din Focșani care anunță că după campionii Daniel Fusaru și Alin Moldoveanu, alți doi sportivi de valoare din Vrancea, ajung la C.S Dinamo București. Laris Borș și Alexandru Matei, au semnat cu secția de judo a clubului Dinamo București. Un pas mare spre înaltă performanță și mult mai aproape de loturile naționale. Obiectivul numărul unu, pentru ambii sportivi este calificarea la edițiile Jocurilor Olimpice.

Alexandru Matei are în palmares locul V la Campionate Mondiale Cadeți 2019, locul II la EYOF Festivalul Olimpic al Tineretului European în 2019, locul III la Campionatele Europene de Cadeți și tot la cadeți locul al treilea la Cupa Europeană.

leader board 728 x 90 px

În prezent, judo-ul Clubului Dinamo este împărţit între Bucureşti, unde se pregătesc în mod special fetele, şi Braşov, unde este fieful băieţilor. În ultimii ani, cele mai bune performanțe au fost realizate de fete, datorită muncii unui antrenor de mare calitate, precum Florin Bercean.

FOTO:

Federația Română de Judo & Sportul de Vrancea