Primarul Borduz îşi susţine nevinovăţia

Primarul comunei Fîrliug respinge vehement toate acuzaţiile pe care i le aduc procurorii anticorupţie. Borduz susţine că este curat ca lacrima şi că, dacă a fost ceva în neregulă, atunci nu el trebuie tras la răspundere.

La Judecătoria Reşiţa s-a consumat deja primul termen în procesul în care Ioan Borduz este acuzat de schimbarea fără respectarea prevederilor legale a destinaţiei fondurilor obţinute din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, cu consecinţe deosebit de grave, deturnare de fonduri, ambele în formă continuată, şi complicitate la săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnatură privată. Apărătorul primarului din Fîrliug a cerut amânarea cauzei, iar acesta din urmă nici măcar nu a venit în sala de judecată. “Eu am făcut angajamentul destul de târziu şi nu am avut timp pentru a studia dosarul, motiv pentru care am şi cerut acordarea unui nou termen pentru a pregăti apărarea şi a putea pune concluzii pe fondul cauzei. Am cerut un termen mai lung deoarece dosarul are un număr foarte mare de volume”, a explicat Cosmin Bolosin.

Dacă toţi ceilalţi inculpaţi în acest dosar recunosc că s-au comis ilegalităţi, iar doi reprezentanţi ai Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului mărturisesc că au primit foloase necuvenite, Ioan Borduz consideră că totul s-a derulat conform proiectului. Cel puţin în ceea ce-l priveşte pe el. Mai mult decât atât, pentru a-şi demonstra nevinovăţia în faţa opiniei publice, primarul Borduz i-a invitat pe reprezentanţii mass-media la Dezeşti, ca  să vadă cu ochii lor piaţa care l-a trimis în faţa instanţei. Rămâi pe www.expressdebanat.ro pentru a afla argumentele primarului Borduz, dar mai ales pentru alte dezvăluiri incendiare legate de acest dosar.

Comments

  1. Jurassik Park says:

    De ce nu scrii ca ai fost amenintat pe subiectul Primarul de Farliug Borduz la DNA?? Amenintat nu in forma directa de catre pedelistul in cauza, ci in faza soft in care a bagat la inaintare si interlopii din oras, care te-au luat cu buna, hai ma sa vedem ca tu esti baiat bun si n-are rost sa… Politia doarme?? Doar stim ca asa lucreaza ei, cand nu au alte metode de a corupe ziaristul (desi nu prea-l stiu pe ala) se trece la metoda de tip mafiot, asa-i ma Hamat, Ristache, Gheorghioni, Rusu?