Trei tineri în pământ, patru ani în pușcărie!

În urmă cu doar câteva momente, magistrații Curții de Apel Timișoara s-au pronunțat în cazul directorului Moldomin, care a omorât trei studenți în timp ce se întorceau de la facultate. Din păcate, tinerii nu au mai ajuns niciodată acasă.

Iacob Chișărău și-a aflat astăzi pedeapsa definitivă pentru omorul din culpă din tragica zi de mai a anului 2011. După ce și la ultima înfățișare a avut tupeu să sfideze familiile celor trei copii pe care i-a nenorocit, acum directorul va sta după gratii ani buni.

Nu am luat legătura cu clienții mei, dar personal consider că este o pedeapsă corect individualizată. Cu siguranță perioada pe care Chișărău o va petrece în detenție nu va alina în niciun fel suferința clienților mei, însă măcar știm că aceasta este singura formă de dreptate care a putut fi adoptată de instanță și pentru asta suntem recunoscători. Mi se pare o pedeapsă corectă!”, a declarat avocatul Vlad Hosu pentru www.expressdebanat.ro .

CITEȘTE ȘI: Iacob Chișărău a sfidat încă o dată familiile celor trei studenți pe care i-a omorât. A mințit și în cuvântul de încheiere! 

Aceeași instanță a decis reducerea cuantumului daunelor morale la 20.000 de euro pentru partea civilă  Tamaș, tânărul care a reușit să scape cu viață din accident, și la câte 40.000 de euro pentru celelalte părți civile. Decizia luată de magistrații Curții de Apel Timișoara este definitivă.

CITEȘTE ȘI: Iacob Chișărău și-a recunoscut fapta!

EXCLUSIV: Carnagiul provocat de Chişărău, pedepsit mai aspru decât mituirea vicepreşedintelui Curţii de Apel Timişoara!