Trei din trei! Reșița e ultima în Liga a II-a! (FOTO)

Metalul a ajuns astăzi la al treilea eșec din tot atâtea etape consumate din campionatul Ligii a II-a de fotbal, după 2-3 (0-3), acasă, cu FC Brașov.

 

Rosso-nerii au terminat doi ani la rând pe poziții fruntașe, dar cum în Valea Domanului liniștea nu ține niciodată mai mult de un sezon totul a început să se năruie. În loc să se caute soluții pentru ca relația dintre administrația locală și patronul Cătălin Rufă să revină la normal și echipa să-și continue parcursul bun, chiar peste așteptări, s-a preferat să se dea la picioare. Și de o parte, și de alta. Rezultatul este pe măsură și nu surprinde pe nimeni. Trei eșecuri în trei meciuri și o eliminare rușinoasă din Cupa României. În birourile de la federație, o mulțime de litigii câștigate de foștii și actualii jucători ai echipei. Cu alte cuvinte, o mulțime de datorii, depunctări și eventuale neprogramări. La tribunal se cere insolvența. În concluzie, dezastru! S-a știut bine asta de către toată lumea, s-ar fi putut face ceva în interesul fotbalului reșițean și al microbiștilor. S-a vrut însă circ și iată că avem!

 

Matei, în două rânduri, și Rusu l-au bătut pe Zimmermann în primele 45 de minute și se părea că socotelile sunt deja încheiate. Ba chiar, în tribunele foarte slab populate, se făceau pariuri, câte mai ia Metalul. Partea a doua a jocului nu a semănat însă deloc cu prima. Totuși, rosso-nerii nu au avut decât forța să reducă din handicap, prin golurile nou-venitului Pușcaș, ambele reușite din penalty.

„Îi felicit pe băieți pentru efortul depus în primele 20 de minute și în special în repriza a doua. Metalul încă rămâne o echipă bună. S-a repetat istoria meciului de etapa trecută. În 20 de minute s-a jucat meciul, au fost niște greșeli foarte mari. La omul sărac nici boii nu trag. Sunt de admirat acești băieți care au alergat până la epuizare. Brașovul ne-a dat trei goluri pe trei greșeli foarte mari ale noastre și a avut un portar foarte bun, care le-a câștigat meciul. Așteptăm să vedem ce se întâmplă săptămâna viitoare cu insolvența, pentru că avem nevoie de multe lucruri, avem nevoie de susținere. După trei înfrângeri consecutive normal ar fi fost să-mi dau demisia, dar ținând cont de situația în care ne aflăm, de condițiile în care ne desfășurăm activitatea și de felul în care au jucat băieții, nu o să-mi dau demisia de onoare. Din punctul meu de vedere pot să stau cu capul sus chiar dacă am pierdut trei meciuri. Mergem la Baia Mare să câștigăm și sperăm să batem și pe Caransebeș, acasă. Pare ridicol, dar eu sunt optimist”, a declarat la finele partidei antrenorul Marian Pană.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Nici al treilea PUŞCAŞ (după Sandu Puşcaş şi Cristi Puşcaş care au evoluat tot în iarba din Valea Domanului), cu toate că se numeşte tot Cristian, cu toate că a înscris de două ori, nu reuşeşte să ÎMPUŞTE cele trei puncte….Poate pune PUŞCA pe cei vinovaţi….

 2. BL13 says:

  Chiar daca nu mai avem nici-o legatura cu echipa aceasta, nu mai bine scrieti de escapadele echipei. Campioni la baut vin si bere, in cantonament . Hahaha :))

 3. BL 13 in PLM says:

  Pana acum i-ati sustinut,unde sunteti voi aia mari huligani? vai de capul vostru cand echipa castiga o sustineti , cand trece printr-o perioada mai grea o parasiti.suporteri de rezultat! v-ati dus in liga 4 . in 10 ani de acum incolo scolarul nu va promova in liga2. va ramane in liga 4 pentru totdeauna :))) hahaha :))))

 4. BL 13 in PLM says:

  CARANSEBES !! GUGULANI!! CARANSEBES – MANDRIA CARASULUI.

 5. gugulan says:

  Nu este bine ce se intampla la Resita,e clar ca acolo nu mai este Metalul,au ramas doar amintrile.Vom vedea daca la meciul cu Caransebesul va veni si galeria resiteana,daca vin inseaamna ca sunt niste “traseisti” ai fotbalului..!!!daca nu vin inseamna ca se respecta indemnul venit de la liderul galeriei Marcel Gusca.

 6. euuu says:

  Tarane eu zic sa ti vezi tu de echipa ta, nu te intereseaza pe tine cine vine la meci si cine nu . Hai Metaluuuuuu !!!!

 7. Cetățean says:

  #gugulan, Guardia Rosso Nera nu se va mai prezenta niciodată la CS Metalul Reșița. Poate să vină și Steaua,Dinamo..GRN nu se va prezenta!