Gugulanii, stingheri la ei acasă! (FOTO)

FC Caransebeș 1913 a pierdut astăzi, pe teren propriu, scor 1-2 (0-1), cu FCM Baia Mare, într-un meci din etapa a treia a Ligii a II-a de fotbal.

Timp de 45 de minute, gugulanii au fost niște gazde mult prea ospitaliere, iar băimărenii și-au făcut pur și simplu de cap pe Municipalul din Caransebeș, la porțile căruia au campat cavaleri și războinici, veniți la Serbările Cetății. Au controlat jocul categoric, au avut o posesie a balonului zdrobitoare, undeva la 80 la sută, și-au creat ocazii și au marcat o dată, prin Arnăutu, în urma unei lovituri de cap după un marcaj inexistent al fundașilor lui Giovanni Pisano. Mereu ultimii la minge, rupți la mijloc și fără niciun fel de vlagă și agresivitate, nici măcar după primirea golului, gugulanii nu aveau ce pretenții să emită și au așteptat pauza.

Tehnicianul italian nu a schimbat nimic în formula de start, dar a cerut să vadă altă atitudine în repriza secundă. Și-a trimis repede elevii în teren, înainte de expirarea celor 15 minute regulamentare. Acolo i-a așteptat secundul Dan Doran, care i-a strâns în cercul de la centrul terenului și a încercat să-i monteze și mai tare, „Zenga” fiind poate cel mai în măsură să le insufle „vâna” pe care toată lumea o aștepta de la ei. În primele zece minute nu s-a schimbat mare lucru, iar oaspeții i-au pedepsit din nou, tot după o lovitură de cap. Abia acum a schimbat și Pisano, iar viteza nou-introdusului Săulescu i-a obligat și pe ceilalți să grăbească ritmul. Rezultatele au apărut în mai puțin de cinci minute, Lupu reducând din handicap cu un șut sub transversal din interiorul careului. Tribunele pline ale arenei din Parcul Teiuș au așteptat în zadar golul de 2-2. Gazdele au slăbit din nou ritmul și chiar le-au dat posibilitatea oaspeților să mai înscrie pe contraatac. Răzvan Negrilă, un debutant în poarta Caransebeșului, s-a descurcat însă bine și a limitat proporțiile scorului. FC Caransebeș ar fi putut spera la un egal cu șansă dacă arbitrul ar fi văzut un henț clar în careul oaspeților, dar, una peste alta, Victoria lui FCM Baia Mare este mai mult decât meritată.


Comments

  1. XXXLUTZ says:

    incepe sa se vada adevarata valoare a grandomanilor gugulani in frunce cu marele patron marcel.

  2. Horia P says:

    Echipa este destul de buna dar antrenorul PISANO nu a antrenat pe nicaieri este vai mama lui nu stie nimic nici licenta de antrenor nu are(uitativa ce are la gat(trebuia sa aiba de la FRF) este marioneta celorlalti care sunt cu el si care joaca la PARIURI.