Trei puncte, cadou pe un platou de argint!

Antrenorul echipei noastre, Giovanni Pisano, a vorbit la finele meciului pierdut acasă, 1-2 cu FCM Baia Mare, despre motivele care au condus echipa la primul eșec al sezonului în Liga a II-a.

„Sunt foarte supărat și amărât pentru meciul de astăzi. Nu pentru meciul pierdut, pentru că orice echipă poate pierde, dar pentru felul în care am pierdut aceste trei puncte. Fiindcă am făcut cadou, pe un platou de argint, victoria oaspeților. Am întâlnit o echipă normală de Liga a II-a care a venit să-și facă propriul joc și nu ne-a lăsat să jucăm, mai ales în prima repriză, când nu am văzut echipa mea în teren. Echipa mea este cea care a intrat în teren în repriza a doua, cu determinare, răutate, mai mult curaj. Și asta mă supără cel mai mult, atitudinea, pentru că muncim la antrenament și am făcut cadou o primă repriză care, dacă era jucată în mod diferit, cu siguranță rezultatul era altul”, a afirmat Pisano.

Tehnicianul italian a mai spus că în perioada următoare va discuta mai mult cu jucătorii pentru că în spatele evoluției de azi ar fi un blocaj mental. „Sunt amărât pentru că lucrăm două, trei ore la antrenament, încercăm să le dăm băieților o idee tactică, cum să stea în teren, cum să joace. Ne pregătim pentru meciurile de sâmbătă și, când ajungem în teren, este un blocaj mental, nu înțeleg ce este psihologic. Pentru că potențial băieții demonstrează că au în antrenamente. Și acum a fost un déjà vu, ca în primul meci de acasă, cu Vâlcea, când prima repriză am făcut-o cadou celor de la Vâlcea, fără să jucăm, fără să ne arătăm valoarea. O să vorbim și săptămâna asta cu băieții și am să-i întreb dacă este o problemă psihologică și cum nu reușesc în primele 45 de minute să dea totul în teren. Au fost jucători care m-au dezamăgit, cărora le-am oferit încrederea mea și astăzi nu au dat tot ce am făcut la antrenament și tot ce am cerut. Au noroc că au un  antrenor cu o mentalitate liberă, care le dă libertate în teren, nu-i pune în zone fixe, nu le dă o sumedenie de sarcini. Nu știu ce se întâmplă. Trebuie să înțeleagă băieții că un meci are două reprize, o să lucrăm la acest aspect. Normal că după această înfrângere  nu o să ne supărăm, așa  cum nu ne-am  supraentuziasmat după victorii. Rămânem cu picioarele pe pământ. Singurul mod de a repara această înfrângere este de a lucra cât mai mult, de a căuta să corectăm greșelile. Mergem cu capul înainte.  Campionatul este lung și obiectivul nostru rămâne să ajungem între primii cinci”, a mai declarat Giovanni Pisano.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Dragă Miruna, lasă-l pe Pisano să spună “ECHIPA NOASTRĂ”,tu mai ai vreme până să preiei echipa ca antrenoare sau să-i iei locul domnului primar…

 2. XXXLUTZ says:

  miruna iar ai luat de la marcel 50 de roni bani de piata…

 3. gugulan says:

  Domnule Petru Fuchs lasati pe tanara Miruna sa isi indeplineasca meseria care i place,dumneavoastra sa comentati in continuare toate articolele unde apare Cosmin Bolosin,sa il periati cum numai dumneavoastra stiti …!!!

 4. LuxPhotoFuchs says:

  gugulane, ce are sula cu prefectura, adică tu cu avocatul Cosmin Bolosin într-un subiect numit “platoul de argint”. Te aşteptam să profiţi de subiect şi să faci trimitere la capul lui Andrei Bathory, inaintea lui Mihai Viteazul (tablou de Aman) cât şi la capul lui Mihai Viteazul de la mănăstirea Dealu. Cât despre Miruna, o excelentă meseriaşă a fotografiei (cu mult peste LuxPhotoFuchs)şi o viitoare de succes fotoREPORTER al expressdebanat.

 5. Maryo says:

  domnilor va vertati degeaba,doamna ar putea sa conduca si ea de pe margine echipa la fel de bine ca Pisat pentru ca nici el nu are licenta de antrenor.
  acest macaronar este o pacaleala sau un pacalici de antrenor.

 6. Maryo says:

  Domnilor va certati degeaba,doamna ar putea sa conduca si ea de pe margine echipa la fel de bine ca Pisat pentru ca nici el nu are licenta de antrenor.
  acest macaronar este o pacaleala sau un pacalici de antrenor.