FOTO. PSD Caraș-Severin a dat startul pregătirilor pentru alegeri. Cu susținerea miniștrilor și a șefilor de la centru!

La acest sfârșit de săptămână, la Reșița a avut loc Conferința Județeană de Alegeri a filialei județene a social-democraților. Președinte a fost reales Ion Mocioalcă, cu majoritate de voturi. De altfel, acesta a fost și singurul care și-a depus candidatura.

Acțiunea s-a derulat în prezența a doi miniștri, respectiv a celui de la comunicații, Sorin Grindeanu, și dezvoltare regională, Sevil Shhaideh. Cu același prilej, la Reșița au fost prezenți și șeful PSD, Liviu Dragnea, dar și președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.

„În urma acestei conferințe s-a ales Consiliul Județean al PSD, format din 151 de membri, dar și președintele organizației. Această conferință a scos o rezoluție prin care solicităm conducerii centrale devansarea Congresului PSD din luna noiembrie în octombrie și așteptăm decizia Biroului Permanent de săptămâna viitoare despre această solicitare, care nu este singulară în țară”, a declarat președintele reales al PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă.

Potrivit șefului PSD, Liviu Dragnea, aproximativ 15 filiale din țară își doresc acest lucru. Solicitarea n-a fost încă analizată la nivel central, dar propunerea va fi analizată, întrucât motivul este extrem de serios: pregătirea alegerilor din 2016.

„Argumentul este destul de serios, și anume pregătirea și stabilirea candidaților. Această operațiune va trebui făcută foarte bine și cu foarte multă atenție și va trebui făcută până la 1 decembrie. Spun că în mai puțin de o lună jumate nu se poate realiza și atunci, să se poată finaliza, luăm în calcul data de 15 octombrie (n.r.: pentru organizarea Congresului PSD). Eu, personal, mă gândesc foarte serios împreună cu colegii mei să vedem care este cea mai bună decizie pentru partid pentru anul electoral 2016. În mod normal, când avem BPN vom adopta o decizie pentru Biroul Executiv. Cel mai important lucru este să definim un calendar care să fie eficient pentru candidaturi. Începem cu Primăria generală a capitalei, unde PSD va avea un candidat propriu și pe care sper să o câștigăm și vom merge până la orice candidat din această țară. Vrem să oferim cetățenilor români oameni în care să aibă încredere și care, după 4 ani de mandat, să arate că nu ne-am bătut joc de ei și care au o minimă viziune de dezvoltare a comunității, cu un profil moral destul de bun”, a spus Liviu Dragnea la Reșița.

Comments

 1. Ego says:

  Ce sa vezi, in afara de Mocioalca nu mai exista nicio alta persoana capabila de a conduce PSD pe plan local. Asta demonstreaza ca PSD ramane un partid de baroni penali, incapabil de reforma, a adunatura de guzgani profitori gata sa stoarca si ultima vlaga din aceasta tara. Mocioalca e de fapt echivalentul lui Frunzaverde la PNL. Toate partidele sunt grupari de interlopi scoliti la scoala vietii si cu titluri universitare luate pe plagiate grosolane. Halal tara si halal votanti…

 2. Cetățeanul says:

  Uitați-vă la poze,aceiași oameni politici,de aia suntem unde suntem.Rederitor la alegerile “democratice”…unul centrează si tot ăla dă cu capul!

 3. Andrei says:

  Da, au fost la Resit persoane din varful PSD. Si tocmai in ziua in care se decidea soarta universitatii resitene. Cata valabilitate mai pot prezenta acesti asa-zisi politicieni, daca nici macar nu s-au interesat de universitate. Si nici capital electoral nu stiu sa isi faca, macar mimand un minim interes pentru o institutie importanta si emblemetica precum universitatea. Unde sunt acum parlamentarii de CS, unde sunt factorii de decizie? Doar au facut parada ieri la PSD, dar nici nu au pomenit de cel mai important si fierbinte punct din oras!

 4. Ionel Lazar says:

  Doresc sa felicit pe aceasta cale strategia conducatorilor BPN PSD si sint convins ca daca nu se vor abate de la strategia impusa PSD -ul cistiga alegerile din 2016 . Prietenia este una politica este alta , daca nu se confunda rezultatele vin de la sine . Drept consecinta un dinozaur din Timis este tras pe dreapta dupa zeci de ani in slujba statului . Consider ca trebuie analizat orice candidat care poate ridica sau poate cobori lista . NU IN ULTIMUL RIND PINA LA PRIMAVARA GUVERNUL TREBUIE SA DEA POPORULUI CE A PIERDUT DIN CAUZA PDL-ului ( AZI PNL ) SI NU NUMAI .DORESC , DORIM UN MAI BINE . SUCCESUL DEPINDE DOAR DE PSD CA ULEIUL CU APA NU SE COMBINA LA AIALALTI NICIODATA.

 5. Boerobiseto says:

  CARCERA PE VIATA CRIMINALILOR SI TRADATORILOR DE NEAM SI TARA. AFARA CU ALOGENII CU NUME ROMANOFONE CARE NE FALSIFICA ISTORIA SI NE DISTRUG CONSTIINTA SI IDENTITATEA ROMANEASCA. AFARA CU CONFRERIILE MASONICE, CU PEDOFILII, CU FARISEII IN FUSTE NEGRE SI MAI ALES CU SLUGILE OPORTUNISTE SI IUBITOARE DE CIOLAN.

  RASCULATI-VA! IESITI DRACULUI ODATA AFARA DIN CASE!

  TREZITI-VA DIN SOMNUL CEL DE MOARTE!

 6. PUIU says:

  DE CE LA TIMISOARA ,DRAGNEA A DECLARAT CA NU IL SUSTINE PE BOJIN,? DECLARIND CA A VENIT VREMEA SCHIMBARI, DE ONOARE, IAR LA CARAS TACE, PENTRU CA A VENIT DE MARIONETA, CARTILE ERAU FACUTE, A FACUT OFICIU DE PREZENTA SI MAI PUTIN ONOARE, DOAR FACE PARTE DIN PENALI PSD, DE 25 DE ANI VOTAM SCHIMBAREA , PLEACA AI NOSTRI VIN AI VOSTRI,NE MERITAM SOARTA, CIND AVEAU SPERANTA CA VA IESI PONTA PRESEDINTE, NU AVEAI LOC DE EI, SALVAU UCM,ARSENALU,DUPA INSUCCES AU BAGAT CAPUL LA FUND, ACUM IAR IES CU ACEST INCOMPETENT STEPA, RUSINE DE 1000 ORI

 7. Adam says:

  Totusi PSD a fost si ramane un partid de hoti

 8. popescu says:

  ITI VINE LEHAMITE CAND VETI ACESTE FETE DE TINERI SCHIMONOSITE, IMBRACATI CA NISTE PAPAGALI ,CU CAPUL MARE SI MINTE PUTINA , OBEDIENTI SEFULUI DE LA CENTRU, FARA PIC DE MANDRIE SI PERSONALITATE PURTAND ESARFE CA BUCATARESELE(MESERIE DEMNA FATA DE A LOR). UNDE SUNT ACEI BANATENI MANDRI DE ALTADATA , GOSPODARI SI CU COLOANA VERTEBRALA.