Trei din trei! În Valea Domanului se trăiește periculos!

CSM Reșița a pierdut astăzi, la Târgu Jiu, cu Pandurii Viitorul, al treilea meci din tot atâtea disputate în 2021. 1-2 (0-1) la capătul unui joc în care rosso-nerii n-au emis niciun fel de pretenții.

Scăpată anul trecut de retrogradare datorită pandemiei de COVID-19, CSM Reșița începe să aibă mari emoții și în acest sezon și nu e exclus ca tot nenorocitul de virus să o păstreze în al doilea eșalon fotbalistic al țării și pentru ediția viitoare de campionat. După meciurile slabe de la Miercurea Ciuc și, de acasă, cu Dunărea Călărași, elevii lui Alin Minteuan au avut o prestație mediocră și astăzi, la Târgu Jiu, gazdele permițându-și să puncteze nu doar pe tabelă, ci și la impresia artistică.

Cioiu a deschis scorul totuși destul de târziu, în minutul 38, după o serie întreagă de ocazii ale pandurilor, la care mai de fiecare dată s-a opus portarul reșițean Cobrea. 2-0 s-a făcut abia cu două minute înainte de finele timpului regulamentar de joc, Țegle profitând de data asta de lipsa de inspirație a portarului CSM-ului. Rosso-nerii au redus handicapul în ultimul minut, când Laurențiu Buș a transformat un penalty scos de Chera. Puțin, foarte puțin în aceste prime trei partide, astfel că atmosfera nu e cea mai grozavă în Valea Domanului. Asta contrar tuturor așteptărilor, pentru că Reșița jucase bine din momentul venirii lui Alin Minteuan la echipă.

leader board 728 x 90 px

Apele pe Bârzava se pot liniști însă destul de repede, etapa viitoare, la Reșița urmând să vină una dintre echipele din subsolul clasamentului, CSM Slatina.