Europe League – Optimi de finală. Cele mai bune cote doar la Mozzart Bet

Pe platforma Mozzart Bet se aruncă zarurile pentru campioni. Pariorii își aleg câștigătorii din Europe League.

AJAX-YOUNG BOYS

Cu toate că nu poate conta pe Blind, Mazraoui, Haller și Onana, experiența și prestigiul o recomandă pe Ajax ca fiind favorită, chiar dacă Young Boys a reușit o semisurpriză în șaisprezecimi eliminând-o pe Leverskusen.

leader board 728 x 90 px

DINAMO KIEV-VILLARREAL

Și Dinamo Kiev are probleme cu absențele, însă în cazul acestui meci avantajul este de partea echipei oaspete, care vine dintr-un campionat mult mai puternic. Villarreal a legat două înfrângeri, cu Atletico și Valencia, iar acum își va regrupa toate forțele în fața ucrainenilor.

MANCHESTER UNITED – MILAN

Derby-ul optimilor de joacă pe Old Trafford între două foste mari campioane. Ambele echipe au câteva absențe notabile (Mata, Pogba, Rashford, de Gea la gazde, Mandzukic, Rebic, Ibrahimovic, Calhanoglu, Maldini la oaspeți). United vine după o victorie clară cu City, în timp ce Milan are probleme în campionat și abia a reușit s-o elimine pe Steaua Roșie. Diavolii din Anglia par de această dată mai puternici decât cei din Italia.

SLAVIA PRAGA – RANGERS

O altă surpriză a șaisprezecimilor a fost victoria Slaviei Praga la Leiceste (2:0). Rangers a reușit să câștige campionatul în Scoția după o pauză de zece ani, iar acest lucru îi va da aripi echipei lui Ianis Hagi și în fața cehilor.

ROMA-SHAKHTAR

Roma a trecut fără emoții de Braga, iar în campionatul Italiei vine după două victorii, cu Fiorentina și Genoa, ceea ce o recomandă ca favorită și în fața echipei minerilor din estul Ucrainei. Cea mai mare cotă la victoria Romei este pe Mozzart Bet.

GRANADA-MOLDE

Probabil că agențiile de pariuri ar fi acordat o cotă mai mică pentru Granada dacă aceasta nu ar avea 11 jucători indisponibili. Napoli a fost însă un adversar mult mai dificil decât Molde, care a produs la rândul ei o surpriză eliminând-o pe Hoffenheim.

OLYMPIAKOS-ARSENAL

Olympiakos e deja campioană în Grecia și acum se poate concentra asupra Ligii Europei. Arsenal, care în runda precedentă a trecut cu emoții de Benfica, e însă favorita acestui meci, englezii având un lot mai valoros.

TOTTENHAM-DINAMO ZAGREB

Nu încape îndoială că Tottenham are o echipă mai bună și că e favorită, dar Dinamo Zagreb este cea mai de succes formație din Balcani și speră să producă o surpriză. Nu ar fi exclus să vedem goluri la ambele porți.