Transferuri sonore în Valea Domanului. Vezi aici cine va îmbrăca tricoul Metalului!

explo 1000x200

După amicalul disputat miercuri și câștigat cu scorul de 4-0 împotriva Muncitorului Reșița, antrenorul Marian Pană s-a hotărât asupra lotului cu care va ataca promovarea pe prima scenă fotbalistică.

Marian Pană și-a conturat lotul pentru a doua parte a sezonului, însă acesta nu exclude varianta unor noi veniri după stagiul din Antalya. Cei opt jucători noi care vor îmbrăca tricoul roș-negru în a doua parte a sezonului sunt Zimmermann, Salif Nogo, Alin Stoica, Vădrariu, Enescu, Dragu, Daniel Oprița și un jucător din Kosovo.

La un moment dat era dat ca sigur și transferul spaniolului Calvo, însă din motive personale internaționalul de tineret al Spaniei nu a semnat cu rosso-nerii, în ciuda faptului că Pană și-l dorea cu orice preț. După cel de-al doilea stagiu din Antalya, Marian Pană va trage linie, însă acesta își mai dorește cel puțin un fundaș stânga. Plecarea lui Marius Staicu a lăsat un gol mare în atac şi tehnicianul şi-ar mai dori un atacant de careu.

„Tragem linie după ce vom veni din Antalya și dacă vom considera că ne mai trebuie ceva cu siguranță vor mai veni. Eu sper să nu mai fie nevoie, sunt mulțumit, dar mi-aș dori totuşi un fundaș stânga de meserie, pentru că Vădrariu și Liuba, chiar dacă pot să joace pe stânga, nu sunt de meserie fundași și ne-ar mai trebui, zic eu, dacă vom avea posibilitatea și vom găsi, un vârf de atac, un veritabil număr 9. Enciu, Stoica sau Oprița pot juca în spatele vârfurilor”, Marian Pană, antrenor Metalul Reşiţa

banner 970 x 250