„Trans-Semenicul”, în topul celor mai spectaculoase drumuri montane din România. Vezi când va fi finalizat traseul cărășean!

casinoherculane by sungarden

Cele mai spectaculoase drumuri din țară, printre care Transalpina și Transfăgărășanul, cele care dețin supremația, vor avea concurență aprinsă odată cu finalizarea tronsonului montan care face legătura între Văliug și Slatina Timiș.

Chiar dacă nu este încă finalizată în totalitate, porțiunea de drum care face legătura între stațiunea de la poalele Semenicului și localitatea Slatina Timiș strălucește deja printre cele mai impresionante șosele din țară. Cei 36 de kilometri de drum șerpuiesc în ac de păr prin pădurile cărășene, lăsând un nod în gât călătorilor la fiecare viraj periculos.

Cu toate că este cu mult mai scurt decât Transalpina, care măsoară 148 de kilometric, și Transfăgărășanul de o lungime de 151 de kilometri, YahooNews.ro a clasat traseul montan pe locul trei în topul celor mai impresionante șosele care-ți taie răsuflarea.

Fie că este denumit Trans-Semenicul sau chiar Transalpina Banatului, noua șosea montană va atrage cu siguranță valuri de turiști care, fie vor fi interesați că șerpuiască printre pădurile de brad, fie că se vor bucura de noua modalitate mult mai rapidă de a ajunge în munte, vor alege s-o încerce.

Pentru a ajunge în topul celor mai impresionante drumuri montane, lucrările nu au fost iertate de investiții însemnate. Modernizarea drumului a costat aproximativ 20 de milioane de euro, Consiliul Județean Caraș-Severin fiind principalul investitor pentru reabilitarea tronsonului de șosea. Vestea bună anunțată de autoritățile județene, după ultima vizită în teritoriu, este aceea că drumul de legătură dintre Văliug și Slatina Timiș va fi finalizat în totalitate până la sfârșitul acestei veri.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Transalpina Banatului deschide porțile turistice spre zona montană Semenic. Chiar dacă mai trebuie făcuți câțiva pași importanți până să se încadreze cu adevărat printre cele mai practicabile drumuri, în ceea ce privește frumusețea natura pictează un adevărat spectacol în zonă, iar curbele ca un ac de păr îi vor purta pe turiști ca pe un senzațional Roller Coaster.

Șoseaua completează legătura de la Reșița la Caransebeș, iar turiștii vor putea traversa Muntele Semenic dintr-o parte în alta.

Foto: 4tuning.ro

untitled design set 970x90 px

Comments

  1. Teodor says:

    CEA MAI ACCESIBILA OFERTA DE LUCRU!Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: simionteodor_PH@clicknet.ro

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/