Procesul traficanţilor de droguri din Moldova Nouă începe astăzi!

Patru dintre tinerii traficanţi de droguri de pe Clisura Dunării au fost arestaţi preventiv la începutul lunii aprilie, aflându-se după gratii şi astăzi, când sunt aşteptaţi în faţa instanţei pentru a li se decide soarta.

Inculpaţii Daniel Valentin Purea, Vasile Denis Solomon, Andrei Ionuţ Cepoi, Sergiu Dorel Constantinescu, Ştefan S. Balog, Daniela P. Purea şi Alin Daniel G. Şolea au fost trimişi în judecată pentru constituirea unui grup infracţional în vederea săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc şi trafic de droguri de risc în formă agravată şi continuată, fără drept. Dintre aceştia, doar ultimii trei răspund în faţa legii fără cătuşe la mâini, ceilalţi fiind în arest la Penitenciarul Timişoara.

Traficanţii din Moldova Nouă au fost suspectaţi de cultivare, distribuire şi introducere în ţară a drogurilor de risc şi distribuire de substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii. Aceştia aduceau cantităţi relativ mici de cannabis şi etnobotanice, în special din Timişoara şi Bucureşti, şi le vindeau în localurile din Clisura Dunării. În cazul în care ar fi fost prinşi în timp de transportau drogurile, erau pregătiţi să declare că sunt pentru consum propriu, ceea ce nu ar fi atras aceeaşi răspundere în faţa legii ca acum.

Rămâi alături de Express de Banat. Revenim cu amănunte de la tribunal!

Comments

  1. eu says:

    pacat de voi golanasilor……..