EXCLUSIV: Criminalul Sandokan a fost condamnat!

Alexandru Ungureanu, cunoscut drept Sandokan, a şocat în prima zi de Crăciun a anului trecut cu o crimă desprinsă parcă din filmele horror.

Sandokan şi-a ucis concubina, o bătrână de 71 de ani din Bocşa, şi a spintecat-o pur şi simplu, hrănind câinii cu organele femeii. Trupul mutilat i-a şocat până şi pe criminalişti, care au văzut destule grozăvii şi până atunci. Trimis în judecată pentru omor deosebit de grav, bărbatul a fost găsit vinovat şi condamnat astăzi la ani grei de puşcărie.

,,Tribunalul Caraş-Severin l-a condamnat pe inculpatul Ungurean Alexandru, pentru săvârşirea infracţiunii de omor deosebit de grav, la 25 de ani închisoare. Instanţa a dispus totodată revocarea beneficiului liberării condiţionate acordate inculpatului şi a contopit restul de pedeapsă de 1.390 de zile, rămas neexecutat din pedeapsa de 17 ani închisoare aplicată inculpatului prin sentinţa penală numărul 73/19.02.1997 a Tribunalului Timiş, cu pedeapsa aplicată prin prezenta, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea, aceea de 25 de ani închisoare”, a precizat judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Tribunalului Caraş-Severin.

În plus, Sandokan a fost obligat să urmeze tratament medical adecvat afecţiunilor sale psihiatrice, atât în timpul executării pedepsei închisorii, cât şi ulterior, până la însănătoşire. Acesta poate ataca sentinţa magistraţilor cărăşeni cu apel.