FOTO: Tort și distracție la Tinker Bell

explo 1000x200

Cadrele didactice de la Grădinița Tinker Bell i-au așteptat astăzi pe preșcolari cu o mare surpriză: un tort pentru începtul de an școlar.

Puțin peste 30 de preșcolari de la Grădinița Tinkel Bell din Bocșa au reluat, de astăzi, activitățile. Micuții au așteptat cu mare drag să se reîntoarcă în săli, mai ales că peste vară nu și-au mai văzut colegii. Pentru că au fost foarte cuminți atât în vacanță, cât și la deschiderea anlului școlar, educatoarele i-au așteptat cu un tort de fructe, ornat cu două lumânări. Cu toții s-au adunat în jurul mesei, nerăbdători să-și pună o dorință. „Așa ne-am obișnuit noi, la Grădinița Tinker Bell. Să marcăm într-un mod frumos fiecare început și sfârșit de an școlar. Astăzi le-am oferit elevilor câte o felie din tortul pregătit de noi. În momentul de față avem puțin peste 30 de copii, care fac parte din două grupe”, a spus Dana Cismăneanțu, directoarea grădiniței.

La deschiderea anului școlar a fost nelipsit și edilul-șef al orașului, Eugen Cismăneanțu. Asta mai ales că primarul a ridicat clădirea în care se derulează activitatea grădiniței, alături de soția sa. „Sufletul meu rămâne aici și sunt alături de voi în ceea ce întreprindeți, dar voi încerca să fac pentru întreg orașul ceea ce am făcut pentru Triumful Inimii. Zilele trecute am reușit să dotăm o parte din clasele zero din școlile noastre. Îi mulțumesc soției mele că a reușit să ne ajute. Voi srijini învățământul din Bocșa în continuare. Deja, vreau să vă spun că, de anul viitor, vom avea o grădiniță cu program prelungit în cartierul Nufărul. Va fi ceva asemănător cu ceea ce avem la Triumful Inimii”, a declarat astăzi Eugen Cismăneanțu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631566159169″]

Comments

  1. cetățeanul turmentat says:

    Deci se poate !!!!!!. Să sperăm că dnul primar nu o să se îmbolnăvească de la clasa politică actuală și o s-o țină tot așa.
    BRAVO dnule PRIMAR, multă sănătate dumneavoastră, familiei dumneavoastre și de ce nu și bocșenilor (fie vorba între noi, se pare că bocșenii s-au DEȘTEPTAT !!!).