Soluția care te scapă de celulită, la Genesium Co!

Un alt procedeu nechirurgical, dar care prezintă rezultate sigure, este mezoterapia. Folosită atât pentru întinerirea tenului, dar și pentru a scăpa de problema tuturor femelilor, celulita, mezoterapia este o procedură ce se realizează la cabinetul Genesium Co din Reșița.

Din cauza faptului că în general oamenii se tem de tăieturi și intervenții chirurgicale, chirurgia plastică și reparatorie s-a specializat în crearea unor procedee care să aibe un efect vizibil, dar care să nu presupună o tăietură. Una dintre aceste proceduri este mezoterapia , un procedeu nechirurgical prin care se introduc în structurile profunde ale pielii diverse substanțe homeopatice, clasice și vitamine, ducând la îmbunătățirea circulației sangvine și limfatice.

Mezoterapia – dușmanul celulitei

Mezoterapia estetică își propune, pe lângă reîntinerirea tenului, terapia ridurilor, terapia vergeturilor, tratamentul îmbătrânirii,  să rezolve problema cea mai neplăcută pentru o femeie: celulita. Folosirea mezoterapiei chiar și pentru stadiile avansate ale celulitei duce în final la o ameliorare evidentă, concominent cu dispariția simptomelor secundare și îmbunătățirea circulației locale, în aproape toate tipurile de celulită.

Îmbunătățiri pot fi observate după prima ședință, dar cel mai frecvent pacienții sesizează îmbunătățiri majore după 3-5 ședințe. În anumite situații sunt necesare chiar 15 ședințe de tratament.

Ce presupune această tehnică

Pentru tratamentul celulitei se folosesc diferite medicamente injectabile, precum cofeina sau acidul hialuronic. Substanțele ce se injectează aparțin următoarelor clase: antiinflamatoare, relaxante musculare, vitamine, minerale, extracte din plante sau hormoni.

Cantitatea injectată la fiecare înțepătură este foarte mică, iar numărul injecțiilor variază de la câteva zeci la 100-200, când se folosește pistoletul de mezoterapie. Prin folosirea pistolului este înlăturată durerea și tratamentul poate fi aplicat mai ușor.

Efectele sunt regionale și este necesară injectarea în mai multe puncte din zona de tratat. Ritmul de administrare este în general de o ședință pe săptămână, fiind necesare în medie 4-6 sesiuni de injectare. Durata unei ședințe poate varia între 15-30 minute. După mezoterapie nu există perioada de recuperare, astfel încât vă puteți relua activitatea zilnică.

Avantajul mezoterapiei pentru tratamentul celulitei consta în faptul că este un procedeu noninvaziv, motiv pentru care nu există riscuri și efecte secundare ca și în cazul intervențiilor chirurgicale. Folosirea mezoterapiei pentru tratarea celulitei este un tratament care acționează rapid, spre deosebire de tratamentul cu diferite creme.

Pentru un astfel de tratament, care asigură dispariția celulitei, puteți să faceți o programare la cabinetul Genesium Co din incinta Spitalului Județean de Urgență – Staționar II Reșița, sunând la dr. Viviana Narad: 0722 664 084 sau dr. Gaurav Narad: 0740 439 350.

Foto sanatate.bizi.ro

Comments

  1. CATALINA says:

    FACETI MEREU RECLAMA DE CAND A APARUT ACEST CABINET, DAR AR FI BINE SA PRECIZATI SI PRETURILE PTR FIECARE PROCEDURA. E UTIL SA STII, SA-TI FACI UN CALCUL! INFORMATI TOTAL!!!!!