CAMPANIE: Express de Banat susţine campionii judeţului Caraş-Severin!

Într-un judeţ în care turismul e la pământ, oamenii sunt trişti şi măcinaţi de griji şi probleme, primarii şi şefii de instituţii dau aproape zilnic cu subsemnatul la DNA pentru fraude de milioane de euro, sportivii continuă să fie adevăraţii ambasadori ai Caraş-Severinului peste tot în lume.

Sportivii cărăşeni au făcut cunoscută emblema judeţului pe întreg mapamondul, la campionate naţionale, balcanice, europene şi mondiale, dar şi la Jocurile Olimpice, cel mai important eveniment sportiv al planetei, care are loc o dată la patru ani. Campionii noştri fac cea mai bună reclamă judeţului în ţară şi peste hotare, dar de cele mai multe ori performanţele lor trec neobservate sau sunt prea puţin băgate în seamă. Recompensele nu sunt nici ele tot timpul la nivelul valorii medaliilor şi nu răsplătesc munca titanică depusă pentru obţinerea lor. Ba mai mult, au fost destule situaţii în care campionii judeţului au fost umiliţi, gimnaştii Daniel Popescu şi Răzvan Şelariu simţind asta cel mai bine atunci când au fost recompensaţi cu câte un loc de veci pentru un bronz olimpic. Antrenori în prezent, cei doi au părăsit Reşiţa şi România, iar ca ei mai sunt mulţi alţii.

Cotidianul Express de Banat demarează astăzi o campanie prin care urmăreşte să promoveze sportivii de mare valoare ai judeţului Caraş-Severin, să prezinte poveştile de viaţă şi performanţele celor care ne aduc atâtea bucurii. Săptămânal, în zilele de luni şi joi, expressdebanat.ro vă va face cunoştinţă cu câte doi dintre medaliaţii judeţului la cele mai importante competiţii naţionale şi internaţionale. Le puteţi arăta că-i apreciaţi şi că vă bucuraţi pentru realizările lor, prin comentarii şi like-uri. Cei mai populari campioni, care vor strânge cele mai multe like-uri, vor fi premiaţi la finele campaniei.