TOP. Cine sunt primii zece sportivi din Caraș-Severin care au intrat în istorie pentru rezultatele obținute?

Olimpici, campioni mondiali, naționali și sportivi cu rezultate de excepție obținute de-a lungul timpului au fost în atenția reșițenilor în aceste zile. Cu toții au fost răsplătiți cu diplome și medalii și s-au simțit apreciați într-o ceremonie elegantă, dar modestă și de bun simț.

Premiile au fost acordate de municipalitate în cadrul manifestărilor organizate de Primăria Municipiului Reșița cu prilejul Zilelor Orașului. Deși din motive necunoscute mulți campioni au lipsit din sală și nu au răspuns invitației lansate de Direcția Județeană de Tineret și Sport, instituție care a întocmit clasamentul, cei care, totuși, au spus „prezent” au fost răsplătiți cu diplome, plachete și premii în bani, acestea din urmă fiind oferite de administrația publică locală.

Topul arată așa:

1. Vlad Caraș – CSM Reșița – lupte

2. Marius Cocioran – CSM Reșița – CS Universitatea – atletism

3. Ghinea Alexandru – CS Universitatea Reșița – atletism

4. Andrei Dragomir – CSM Reșița – box

5. Liliana Danci – CSM Reșița – atletism

5. Narcis Mihăilă – CSM Reșița – Universitatea Reșița – atletism

6. Ovidiu Berceanu – CSM Reșița – box

6. Betej Ionuț – CS Universitatea Reșița – atletism

6. Valentin Popescu – CSM Reșița – lupte

7. Alfred Loba – CSM Reșița – lupte

7. Băhneanu Gabriel – CS Universitatea Reșița – atletism

8. Petrecu Paul – CSS Reșița – înot

8. Bibiricea Alexandru – CSM Reșița – box

8. Dănilă Constantin – CSS Reșița – lupte libere

9. Ancuța Alexandru – CS Universitatea Reșița – înot

9. Diana Văleanu – CSS Reșița – gimnastică ritmică

10. Daminescu Ionuț – CSM Reșița – gimnastică

10. Știrbu Florin Alin – CS Universitatea Reșița – atletism

Pe lângă sportivi, și cluburile au fost răsplătite cu premii, dar și antrenorii campionilor județului. Din comisia de întocmire a clasamentelor TOP SPORT 2014 au făcut parte Cătălin Hogea, directorul DJTS, Rusalin Fîc, director CSM Reșița, Octavian Măzăran, director CS Universitatea Reșița, și Dorin Voina, inspector DJTS Caraș-Severin.

Campioni la învățătură

Pe lângă sportivi, medalii și diplome au primit și cei mai buni elevi din Reșița, care au obținut rezultate de excepție la învățătură. Mai toate liceele din oraș s-au remarcat și au fost răsplătite cu aplauze de public.

Aceeași soartă au avut-o și asociațiile de locatari care s-au făcut remarcate în timp prin lucrările pe care le-au derulat pe cont propriu sau cu sprijinul primăriei în jurul blocului în care trăiesc.

Comments

  1. kalasnikov says:

    Primii 10 (zece) au fost… 18 (optsprezece), puteau fii 112 pentru a se mai da bani din bugetul local!!!!!!. Intraţi în istorie??? Care istorie??

  2. Admirator al Sporturilor says:

    să-mi fie cu iertare, dar dacă vorbim de sportivi intraţi în istorie trebuie să începen cu un Werner Hirschvogel, Miodrag Belodedici, Cristian Chivu, etc. Ceea ce prezentaţi dumneavoastră sunt primii zece sportivi din ultimul an. Până să intre în istorie mai au fosrte mult de muncit.

  3. Sportul trebuie sprijinit. Foarte bine domule primar. Încă un mandat?