Toată lumea e mulţumită! (FOTO/VIDEO)

explo 1000x200

CSM Metalul Reşiţa şi FC Caransebeş s-au întâlnit astăzi în Valea Domanului într-o partidă amicală care le-a dat posibilitatea celor doi tehnicieni, Alex Pelici şi Alin Artimon, să evalueze potenţialul echipelor lor şi să vadă ce mai e de corectat până la startul campionatelor.

Noua echipă a rosso-nerilor a fost superioară gugulanilor, diferenţa dintre eşaloanele în care evoluează cele două formaţii cărăşene fiind evidentă. Metalul a dominat tot meciul, şi-a creat destule ocazii de gol, dar prea puţine dintre ele au fost finalizate cu gol, ceea ce l-a nemulţumit la final pe Alex Pelici. Reşiţenii s-au impus doar cu 1-0, graţie reuşitei semnate de Stoica, în minutul 52. Per ansamblu, jocul echipei nu a fost deloc rău şi se vede că e altceva faţă de fotbalul cu care au fost obişnuiţi microbiştii reşiţeni în ultima vreme. Din vechiul lot al Reşiţei, doar Staicu şi-a făcut loc în primul unsprezece trimis în teren de Pelici. Pascal s-a aflat între buturi, iar ca jucători de câmp au mai evoluat Tomozei, Apostol, Plecanciuc, Vătăjelu, Vasile, Danci, Neagoe, Stoica şi Szabo. S-au mai aflat în lot şi au intrat pe parcursul jocului: Zăvoi, Breşneni, Făgărăşanu, R. Cristian, Potopea, Mureşan, Ştefan, Găldean, Oară, Liuba, Văcărescu şi Potocianu.

YouTube video

Alin Artimon a plecat destul de mulţumit din Valea Domanului de evoluţia elevilor săi. Acesta a contat pe Cioloca, R. Artimon, Todorov, Firan, Zele, Feneş, Arteon, Suru, Şandru, Steop şi Negoescu. Au mai jucat la gugulani, Laurențiu, Vătafu, Constantinescu, Fuchs, Dubei, Gheju, Bona, Albert şi Dragu.

YouTube video

După cum s-au prezentat astăzi cele două echipe, cu destul de mult timp rămas până la startul sezonului, microbiştii cărăşeni vor avea ocazia să se bucure de fotbal de o calitate superioară celui arătat de echipele noastre în sezonul trecut.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157635004878817″]

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157635011303304″]

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157635004989867″]

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Oare TOATA LUMEA e MULTUMITA? Eu nu sunt MULTUMIT sI nu stiu cati dintre cei 15+17 suporteri ai galeriilor au fost multumite…In primul rand sunt nemultumit de alcatuirea FARA NICIUN RESITEAN a formatiei de start, STAICU fiind un timisorean ca si Alexandru Pelici si Roberto Ivan… Un start ratat al DAMILEI MACIUCA in Valea Ciocanului, SCUZATI, Domanului!!!

  2. LuxPhotoFuchs says:

    Daca erau 5 resiteni pe “acelasi calapod“, de ce nu a intrat in primii 11 macar UNUL dintre ei? Era doar un meci de pregatire in fata publicului resitean, nu cel valcean!!! Sa repete Pelici ce a zis cand a venit la Resita, nu asa se procedeaza cand calci in picioare ca stapan un gazon sfintit de altii! Sau se doreste repetarea istoriei ultimei prezente a lui Pelici cand i-a adus dupa el pe timisoreanul Kovacs si compania?