Toamna la Gugulani, ediție cu cântec și produse ecologice

Toamna la Gugulani s-a încheiat la Caransebeș pe o vreme răcoroasă, însă cu soare, ceea ce a făcut să vină la piață foarte mulți gugulani, dornici să asculte muzică populară, dar și să cumpere de-ale gurii, produse proaspete și ecologice.

Muzica populară i-a avut cap de afiș pe Petrică și Ramona Vița cu formația, care au făcut să răsune toată zona centrală prin vocea inconfundabilă a solistei reșițene. Doinele și brâurile au încins atmosfera de sărbătoare în piața centrală, scena fiind încălzită de grupurile artistice reprezentând comunitățile etnice din Banat, care s-au reunit din nou în festival, ajuns la ediția a XVI-a. Au participat formații din Greoni, Carașova, Păltiniș, Berzasca, Gârnic și Socol.

flori toamna la gugulani

leader board 728 x 90 px

Pe lângă fructele și legumele aduse de producători din Oltenia și Banat, au fost expuse spre vânzare produse apicole, produse lactate și preparare din carne de oaie, porc și vită. Reamintim, în prima zi a festivalului primarul Felix Borcean a premiat cei mai harnici producători, care vin constant în piața din Caransebeș pentru a-și valorifica produsele.