Viitorul Caransebeș este noul lider al Ligii a IV-a

Noua echipă de fotbal a Caransebeșului și-a trecut în cont cea de-a cincea victorie consecutivă din actuala ediție de campionat și a trecut pe primul loc al clasamentului, cu punctaj maxim. Gugulanii au învins cu 1-0 pe Voința Lupac, în derby-ul etapei a șasea din Liga a IV-a Caraș-Severin la fotbal.

Ambele formații erau neînvinse înaintea meciului direct, disputat pe Stadionul Municipal din Caransebeș. Viitorul și Voința aveau câte patru victorii, ambele stând deja câte o etapă. Pentru prima oară de la începutul acestui campionat, caransebeșenii au venit în număr mare la stadion, iar galeria „Magica Balta” şi-a făcut şi ea apariţia în tribună, încurajându-şi favoriţii pe tot parcursul jocului.
Unicul gol al meciului a fost înscris în minutul 89, atunci când Bona l-a găsit cu o pasă excelentă în adâncime pe Negoescu, acesta a scăpat singur spre poarta oaspeţilor şi, de la 14 metri, l-a executat cu sânge rece pe Toader.

„Vreau să încep prin a mulțumi oamenilor care au venit azi la stadion, galeriei, acestor împătimiți dornici de fotbal, care au asistat la acest adevărat derby al județului. Am avut răbdare, ne-am mobilizat și am reușit să câștigăm aproape în minutul 90… Eu zic că, una peste alta, sunt din nou trei puncte, dar adevărata noastră valoare nu este cea din meciul cu Lupac, chiar dacă rezultatul ne e favorabil. Se vede, totuși, că am început târziu pregătirea, suntem încă la început de drum. Țin să felicit formația din Lupac, au jucat bine, se vede că e o echipă închegată, care a reprezentat județul la baraj, dar pe care am reușit să o învingem, chiar dacă am fost dominați pe alocuri teritorial. Repet, am avut răbdare, le-am spus băieților să nu se ducă peste adversar, să aștepte, și am reușit. Am obținut trei puncte, suntem pe primul loc și, foarte important, suntem pe drumul cel bun. Ne așteaptă un meci la Muncitorul Reșița, greu la fel ca toate cele care vor urma, fiindcă toate echipele au să se mobilizeze, va fi de fapt o mobilizare generală, pentru că suntem singura formație neînvinsă în acest campionat. Jucăm doar la victorie, mergem la Muncitorul să obținem trei puncte”, a declarat după meci antrenorul caransebeşean Dan Doran.

leader board 728 x 90 px

Viitorul Caransebeș a trecut pe primul loc al clasamentului, cu 15 puncte.