Tinerii, viitorul țării, în vizorul lui Iancu Simion-Simi

Una dintre problemele vizate de candidatul PP-DD în Colegiul 5 pentru Camera Deputaților, Iancu Simion-Simi, este startul greu în viață al tinerilor. Tocmai pentru îmbunătățirea calității vieții noii generații, candidatul PP-DD  susține că schimbările trebuie să înceapă cu educația primită de aceștia în școli.

Pentru că tinerii reprezintă partea din populație care va duce mai departe țara, așadar extrem de importantă, candidatul Iancu Simion-Simi și-a rezervat timp din campania sa pentru a discuta cu cărășenii ce soluții s-ar impune pentru asigurarea unui viitor mai bun.  Astfel, aflat în Valea Bistrei, pe raza comunelor de lângă Oțelu Roșu, candidatul PP-DD a stat de vorbă cu locuitorii și le-a explicat ce măsuri va lua el după ce va fi ales.

Nivelul de educație al tinerilor trebuie să fie îmbunătățit în primul rând printr-o  modificare a legii educației, printr-o stabilitate a legislației și o continuitate în programele școlare”, a explicat Iancu Simion-Simi. De asemenea, tinerii au avut încredere în candidatul PP-DD și au enumerat exact problemele ce îi îngrijorează. „Tinerii își doresc o carieră binemeritată și se orientează spre nivelele superioare de școlarizare având în vedere interesele și aptitudinile lor. Din păcate, pentru mulți dintre aceștia, după unul sau doi ani de școlarizare, liceenii constată că examenele de maturitate, bacalaureatele, sunt schimbate radical, punându-i practic în situația de a acumula cunoștințele necesare numai în ultimul an de studiu”, mai adaugă Iancu Simion-Simi.

Din planul său de acțiune ca deputat face parte și reglementarea acestor probleme ale tinerilor pentru un start în viață cu dreptul. „Atât tinerii cât și cadrele didactice trebuie să dispună de o planificare concretă și stabilă a studiului, în special cel liceal, pentru ca în anii următori să nu mai regăsim atât de multă disperare în rândul tinerilor și destine deturnate într-un mod grav”, precizează candidatul PP-DD, Iancu Simion-Simi. (P)

Comments

  1. disqus_ANGWSy7myh says:

    Uite cine da lectii tinerilor…UN PUSCARIAS !

  2. Andrei says:

    Nivelul de educatie al tinerilor trebuie modificat….foarte tare, dar modificarea trebuie facuta undeva la nivelul celor 7 ani de acasa, pe care se pare ca tu nu ii ai sau nu ai tinut cont de ei atunci cand ceri si iei mita!