Ion Tabugan, promotorul tradiţiilor bănăţene

Parlamentarul care candidează în 9 decembrie pentru încă un mandat de deputat în Colegiul 3 a avut o mulţime de propuneri legislative şi a promovat judeţul cum nu a făcut-o niciun alt deputat sau senator din Caraş-Severin.

Tabugan a iniţiat în mandatul care expiră la 9 decembrie nu mai puţin de 25 de propuneri legislative şi a promovat legea parcurilor naturale şi naţionale, precum şi legea mediului. Totodată, a avut un aport esenţial în elaborarea codului silvic, astfel încât acesta să-i ajute pe deţinătorii privaţi de pădure. Bănăţean adevărat, Ion Tabugan este un promotor important al tradiţiilor şi obiceiurilor de pe aceste meleaguri.

  „În primul și în primul rând, pentru mine este prioritară dezvoltarea staţiunii Băile Herculane şi a zonei Moldova Nouă. Fiecare parlamentar se zbate în măsura în care poate fi ascultat și trebuie să facă lobby, ca să își promoveze județul. M-am im­plicat în crearea celor 1.000 de locuri de muncă, dar mai sunt încă foarte multe lucruri de pus la punct”, a spus Ion Tabugan, deputat în Colegiul 3 şi candidat pentru încă un mandat din partea USL.