Tinere, amendate în Timișoara, pentru campanie caritabilă suspectă

Campanie caritabila suspecta Timisoara
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Trei tinere au fost amendate în Timișora pentru că strângeau bani în numele unei asociații fără a avea avizele necesare.

Presupusele voluntare au fost depistate de polițiștii locali în zona centrală. Nu aveau acte, iar agenții suspectează că această campanie caritabilă este una falsă.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în zona centrală a orașului au depistat, în cursul zilei de ieri, în jurul orei 16.45, pe strada N. Paulescu, trei persoane care strângeau bani în numele unei asociații. Este vorba despre trei tinere, cu vârste de 22, 27 și 17 ani, toate din localități din județul Ialomița, care susțineau că strâng fonduri pentru Asociația Regională pentru Surdomuți, Handicapați și Copii Săraci”, a transmis Poliția Locală.

Tinerele au fost amendate cu 500 de lei, respectiv 250 de lei cea minoră, pentru că nu aveau niciun fel de avize pentru astfel de activități. Cele trei au fost predate polițiștilor Secției 1 pentru continuarea cercetărilor în acest caz, existând suspiciuni cu privire la motivele pentru care se strâng bani în acest fel.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

 

 

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/