Baloți de fân în flăcări la Vârciorova!

incendiu baloti de paie
promovare online Timisoara Casa Auto

Pompierii cărășeni au intervenit în aproape 30 de situații de urgență la finalul săptămânii trecute. Printre ele s-a numărat și un incendiu puternic izbucnit la Vârciorova.

De vineri până duminică, pompierii de la ISU „Semenic” au intervenit în 28 de situații de urgență, majoritatea pentru acordarea primului ajutor unor persoane aflate în nevoie. Printre intervenții s-a numărat și un incendiu izbucnit sâmbătă după-amiază, în localitatea Vârciorova. Aproape de ora 18.00, Detașamentului de Pompieri Caransebeș a intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru lichidarea incendiului izbucnit la baloți de fân. La sosirea echipajelor ardeau cu flacără deschisă și degajări mari de fum aproximativ 15 baloți de fân. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie lichidat în limitele găsite, înainte ca acesta să se extindă la sălaș, anexele acestuia, precum și la restul baloților aflați în imediata apropiere.

Din fericire, nu au rezultat victime. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de scânteile mecanice produse la toba de eșapament a unui tractor.

promovare banner maxagro

Tot la finalul săptămânii trecute, pompierii militari au acționat pentru acordarea asistenței medicale, transportarea la spital a unei victime, precum și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor în cazul a trei accidente rutiere petrecute în localitățile Mehadia, Copăcele și Văliug.

De asemenea, angajații ISU „Semenic” au desfășurat trei misiuni de salvare a unor animale din medii ostile vieții, precum şi alte misiuni în sprijinul comunităţilor.

publicitate tmc 640