Zeci de microbuze școlare verificate de polițiștii cărășeni

politia microbuze scolare
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Polițiștii rutieri sunt cu ochii pe microbuzele școlare. În ultima săptămână au fost oprite pentru control aproape 60 de autovehicule destinate transportului de elevi.

Polițiștii rutieri din Caraș-Severin au continuat săptămâna trecută controalele în ceea ce privește autovehiculele destinate transportului elevilor. Au fost oprite în trafic și verificate 57 de astfel de autovehicule, atât în mediul rural, cât și în mediul urban.

Polițiștii i-au instruit pe șoferii microbuzelor școlare cu privire la respectarea regulilor de circulație, reamintindu-le totodată aspecte legate de legislația rutieră și de conduita în trafic, pentru a nu fi înregistrate evenimente nedorite.

Au fost verificate și documentele și avizele necesare transportului de elevi, documentele conducătorilor auto, ale autovehiculelor, precum și starea tehnică a acestora. Din fericire, nu au fost găsite nereguli.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

De asemenea, au fost efectuate testări cu aparatul etilotest în rândul conducătorilor de autovehicule destinate transportului de elevi opriți în trafic, nefiind depistați șoferi sub influența alcoolului.

Cu aceeași ocazie, polițiștii au stat de vorbă și cu elevii aflați în aceste mijloace de transport și le-au reamintit principalele reguli pe care trebuie să le respecte pentru a fi în siguranță.

Verificările continuă și în perioada următoare.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/