Timișoara. Bărbat dispărut, cadavru identificat

barbat disparut timisoara
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un bărbat a dispărut de acasă, din Timișoara, iar poliția a fost anunțată după câteva zile. În acest interval, un cadavru a fost găsit spânzurat. Acum, polițiștii au corelat cele două cazuri.

Filmul evenimentelor ar putea fi următorul. În 5 mai, Alexandru Viorel Iorgovan a plecat de acasă și nu a revenit. În 9 mai, familia a anunțat Poliția, care a cerut ajutorul populației în 14 mai.

În 7 mai, autoritățile au descoperit o persoană spânzurată pe Slaiul Nicolae Titulescu din Timișoara. Acum, medici legiști au stabilit că trupul este al persoanei dispărute.

„La data de 15.05.2024, în urma verificărilor efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Timiș împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic Timiș cu privire la identificarea cadavrului găsit spânzurat de o schelă în data de 07 mai a.c ., pe strada Splaiul Nicolae Titulescu din municipiul Timișoara, facem precizarea că acesta aparține numitului Iorgovan Alexandru, a cărei dispariție a fost mediatizată în cursul zilei de ieri”, a transmis IPJ Timiș.

promovare banner maxagro Muzeul TM

 

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/