Taximetrist chemat la comandă să fie bătut măr! Pentru o femeie!

Cel mai simpatic şofer de taxi din Reşiţa, Rudolf Szocsi, a scăpat cu greu din pumnii şi picioarele mai multor indivizi furioşi că acesta nu s-ar fi purtat deloc elegant cu o fată din familia lor.

Szocsi a fost sunat marţi, pe la 11.20, fiind solicitat de un client care a pretins că vrea să se deplaseze undeva în Reşiţa. „Am fost sunat pe telefonul mobil pentru o comandă pe Traian Lalescu Nr. 18, într-o curte. Am fost chemat să duc pe cineva în Mociur. A aşteptat acolo un domn, mi-a cerut să dau mai în faţă, apoi să cobor să deschid portbagajul că are bagaj. Atunci au sărit pe mine o mulţime de indivizi. Mi-au smuls lanţul de la gât, mi-a picat hadsfree-ul din ureche şi cercelul. M-au bătut bine, m-au lovit la nimereală, erau cel puţin 20 de bărbaţi. Când am scăpat din mâinile lor am sunat la 112. O femeie îmi striga că eu i-aş fi bătut fata. Eu de mai bine de un an nu mai am treaba ei. E o poveste veche cu acea fată, dar eu nu am bătut-o. A fost o capcană, m-au atras acolo ca să mă bată. Au venit jandarmii, ambulanţa, dar eu nu am putut pleca la spital, deşi aveam gura spartă şi mă durea rău piciorul, pentru că nu puteam lăsa maşina cu acte şi bani acolo”, a mărturisit şoferul bătut.

Inspectoratul de Jandarmi din Caraş-Severin confirmă altercaţia. „Taximetristul a sunat de frică, deoarece membrii unei familii l-au oprit să-i ceară explicaţii despre relaţia pe care o are cu o fată, pe care ar fi bătut-o zilele trecute. E o problemă mai veche, cunoscută de sectorist. Au fost conduşi la poliţie. Cercetările sunt continuate de către poliţie”, a explicat Marius Săndulescu, reprezentantul Jandarmeriei.

Lucrurile nu se opresc aici, pentru că Rudolf Szocsi se teme în continuare pentru integritatea sa corporală şi tocmai de asta următoarea oprire a fost la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa. „Am depus o plângere, pentru că vreau să fie identificaţi şi pedepsiţi toţi cei care m-au bătut nevinovat”, a mai spus taximetristul.

Comments

  1. Calin says:

    Oriunde există posibilitatea atingerii unor succese deosebite, există şi obstacole mari. De fapt, obstacolele sunt aspectele negative inerente succesului şi reuşitei. Dacă nu există obstacole între voi şi scopul propus, atunci acesta probabil nu este un scop, ci doar o activitate. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: mcalin007@gmail.com