FOTO. Liberalii i-au provocat la o partidă de biliard pe tinerii din centrele de plasament!

Membrii organizației TNL Reșița au petrecut o după-amiază agreabilă alături de mai mulți tineri din centrele de plasament din municipiu.

Liberalii au organizat o competiție de biliard pentru cei care nu au o casă a lor, pe care i-au invitat la Ateneu, acolo unde i-au provocat să își demonstreze îndemânarea. Dincolo de competiție, cu toții s-au simțit bine și au socializat preț de câteva ore bune.

„Obișnuim să organizăm astfel de manifestări, iar cea de acum se numește Cupa Iepurașului. A ajuns la ediția cu numărul IX și se desfășoară cu prilejul sărbătorilor pascale. Noi am invitat copiii din centrele de plasament pentru a participa la acest concurs împreună cu noi. Avem de dat diplome, medalii și cupe câștigătorilor, dar și tuturor participanților, care sunt în număr de 15. Încercăm cu toții să ne simțim cât mai bine, a spus Traian Tătucu, organizatorul acțiunii și membru în organizația TNL Reșița.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157651844524365″]

Comments

  1. Calin says:

    Mulţi oameni nu-şi notează scopurile pe hârtie, pentru că, în adâncul inimii lor, ei nu cred că ele sunt realizabile. Ei nu consideră că faptul de a le scrie are vreo importanţă. Ei încearcă să se protejeze împotriva dezamăgirii. Procedând astfel, ei înşişi îşi asigură dezamăgiri şi eşecuri în călătoria lor prin viaţă, însă atunci când vă autodisciplinaţi ca să vă notaţi scopurile, însuşi acest fapt depăşeşte mecanismul eşecului, şi-i dă mecanismului succesului putere deplină. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: mcalin007@gmail.com