UPDATE/FOTO. Preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, la Urgențe! A intrat cu maşina în stâlp!

Ion Mocioalcă a fost transportat de urgenţă la spitalul din Reşiţa după un accident rutier petrecut pe Pasajul Intim din municipiu.

Din primele informaţii culese de la faţa locului, deputatul de Caraş-Severin a intrat frontal într-unul din stâlpii ce susțin reţeaua care alimenta cândva tramvaiele. Nu se observă urme de frânare şi, după cum spun martorii, şefului PSD Caraş-Severin i-a fost captată atenţia de altceva, probabil, de telefonul mobil. Aceiaşi martori mai spun că nu ar fi purtat centură de siguranţă şi că s-ar fi lovit serios la cap. Practic, Mocioalcă a spart parbrizul maşinii şi doar faptul că nu avea viteză mare l-a ţinut în viaţă. Parlamentarul a fost transportat de urgenţă la spital!

UPDATE 1 – Medicii de la UPU spun că starea lui Ion Mocioalcă este bună. Acesta a fost conştient pe toată durata investigaţiei medicale, iar în prezent se află la compartimentul de imagistică pentru investigaţii suplimentare. Funcţiile vitale erau în parametri normali, nu sunt probleme deosebite în ceea ce privește starea de sănătate a președintelui Comisiei de Apărare. „Din fericire, pacientul n-a suferit răni grave, a fost investigat din punct de vedere imagistic. Se constată că nu există leziuni importante, astfel încât pacientul va fi externat. Dacă apar alte manifestări, se va interveni ulterior dacă este cazul, dar în acest moment nu necesită internarea”, a declarat Violeta Florea, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

UPDATE 2 -Reacția oficială a IPJ Caraș-Severin

În după-amiaza zilei de 8 aprilie, poliţiştii rutieri au intervenit la un accident sesizat prin apelul unic de urgenţă 112.
Din primele verificări a reieşit că în timp ce conducea un autoturism pe Pasajul Superior Lunca Bârzavei din municipiul Reşiţa, un bărbat în vârstă de 57 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un stâlp.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul”, a declarat Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al polițiștilor cărășeni.

Cel mai probabil, deputatul se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, chiar dacă alte victime nu au rezultat în urma accidentului. Rutieriștii spun că l-au testat cu aparatul alcooltest, dar rezultatul a fost negativ.

UPDATE 3 – Singurul coleg de partid care și-a făcut apariția pe holul spitalului a fost consilierul județean Nicolae Ștefănescu. Acesta a discutat cu deputatul, despre care a afirmat că se simte bine. „I-a scăzut glicemia din cauza șocului, iar acum medicii i-au pus o perfuzie. Este în stare bună!”, a declarat acesta.

UPDATE 4 – Și alți colegi de partid ai parlamentarului s-au deplasat la spital, îngrijorați de starea sa de sănătate.

 

 

Comments

 1. R.Milenovici says:

  Cat de beat o fost communistul betiv ca nici ‘no’ franat fraieru.

 2. Bizon says:

  ,,zdreanta” ,, mincinoasa ” ,,blonda” ce esti!!!!

 3. blonda says:

  …paste fericit , vaco

 4. calina ion says:

  MILENOVICI !sarb destept si cal verde?ati vazut?daca vroia sa bea era cu sofer sa sti,daca era noaptea sau dimineata mai puteam zice dar la orele acelea!toti cunoastem acea zona unde se intimpla foarte des accidente.

 5. ddd says:

  Au fost martori cand a suflat in alcool test ?

 6. CRACIUNESC says:

  Mai Calina i-o mai sugi mult la Mocio?
  Toata lumea stie ca el si Frunzaverde de la ora 10 incep sa duhneasca a alocool.

 7. R.Milenovici says:

  @ccalina ion….Pai daca tu zici ca ”no”baut inseamna ca ”so” drogat , o fi tras si el pe nas o liniuta de ”HEROINA” si-o atipit boul la volan si ”so’ trezit cu masina in stalp si cu coarnele in parbriz , ca ”no” franat de loc .

 8. Calin says:

  Vă puteţi motiva să realizaţi lucruri măreţe, doar dacă aveţi un vis măreţ. Motivele date de întrebarea „de ce” trebuie să fie înălţătoare şi însufleţitoare. Ele trebuie să fie suficient de măreţe ca să vă împingă înainte. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: mcalin007@gmail.com