Tarife diferite ca să coste la fel! Un paradox demonstrat ca la şcoală de primarul Felix Borcean!

La mai bine de o lună de zile de la darea în folosință a terenurilor multifuncționale de sport din cartierele Balta Sărată şi Pipirig, au început să apară și problemele, în opinia consilierilor social-democrați. Aceștia au întrebat în ședința de Consiliu Local de ce nu se practică același tarif la intrare și de ce nu au fost amenajate și toalete ecologice pe lângă terenuri.

Consilierul PSD Gavrilă Ardelean a menționat în ședința de Consiliu Local că a primit sesizări din partea celor care folosesc aceste terenuri precum că prețurile sunt diferențiate. „De ce în Pipirig prețul este mai mic de intrare pe terenul de sport, față de cel din Balta Sărată? Poate că ar trebui să vă gândiți la un tarif fix, ca să nu fie discuții”, a spus Ardelean.

Consilierului social-democrat i-a răspuns primarul Felix Borcean, care i-a explicat că este vorba de dimensiunea terenului.

„Pe terenul de fotbal din Pipirig intră 4 plus 1 într-o echipă, în total 10 jucători pe teren, care plătesc o oră de joc sau cât doresc, iar la Balta Sărată intră 6 plus 1, adică 14 jucători pe teren pe oră. Și cum suma se împarte pe jucător, la Balta prețul pe oră este un pic mai mare. Aici terenul este permisiv pentru că ne-a permis spațiul. Când ne-am gândit la tarif, am decis să avem un tarif mai mic decât cel în privat, pentru ambele terenuri. Și, mai mult decât atât, se plătește doar de la ora 18, astfel că cei mici pot juca gratuit în mod organizat până la această oră. Regulamentul este afișat și cred că este echitabil pentru toată lumea”, a declarat Felix Borcean.

1000x200 dacus 02

Consilierul PSD Valeriu Radu a adăugat că administrația publică locală ar trebui să găsească soluții și pentru amplasarea unor toalete ecologice, pentru că zona de lângă terenuri a început să fie folosită drept WC public de cei care vin la aceste terenuri.

publicitate si promovare online banner maxagro