„Unele clarificări“ pentru Silviu Hurduzeu? Un mizilic de 1,8 milioane de lei!

Un anunţ triumfalist făcut în urmă cu o lună de preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin se dovedeşte azi a fi o modalitate jalnică de acoperire a încă unei erori făcute de „echipa Hurduzeu“. O greşeală de 1,8 milioane de lei, descoperită de specialiştii ADR Vest!

„Din partea ADR Vest am primit adresa prin care ni se comunica faptul că toate cele 3 proiecte depuse pentru reabilitare energetică, la cele 3 staționare, au îndeplinit punctajul necesar și ne aflăm în perioada de precontractare, fiind nevoie doar de unele clarificări, lucruri pe care ADR Vest ni le-a solicitat în momentul în care ne-a transmis adresa respectivă. Vom face acele modificări și în ședință de Consiliu Județean vom aproba acele modificări”, declara în urmă cu exact o lună Silviu Hurduzeu, după întrunirea de la Reşiţa a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest.

CITEŞTE ŞI: Speranțe sănătoase de la ADR Vest pentru județul Caraș-Severin!

1000x200 dacus 02

Hurduzeu a evitat să spună atunci în conferinţa de presă ce solicitase concret ADR Vest. Afirmând că mai este „nevoie doar de unele clarificări“, nişte „modificări“ ce vor fi aprobate în şedinţă de CJ, preşedintele Consiliului Judeţean lăsa de înţeles că proiectele depuse la ADR Vest nu au erori fundamentale. În realitate, acestea înseamnă o cheltuială suplimentară ce va fi suportată de bugetul judeţului, în cuantum de peste 1,8 milioane de lei! Sumă care va trebui azi aprobată în şedinţa CJ şi care se adaugă astfel celor 13,8 milioane de lei contribuţie a Judeţului Caraş-Severin, bani fără de care ADR Vest nu poate semna contractul de finanţare cu Consiliul Judeţean Caraş-Severin pentru lucrările de reabilitare energetică de la cele 3 staţionare ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa!

Altfel spus, „unele clarificări“, cum le-a numit Hurduzeu, înseamnă corectarea unor greşeli făcute de specialiştii CJ şi aprobate în septembrie 2017 în plenul CJ, care se traduc prin majorarea contribuţiei din bugetul judeţean cu 1,8 milioane de lei.

publicitate si promovare online banner maxagro