Dublă lansare de carte învăluită în mister la Moldova Nouă

Trendul Carla’s Dreams începe să facă furori și în lumea scriitorilor! Anida Lasto, singura autoare din România care-și păstrează anonimatul, va învălui, prin reprezentanții săi, orașul de pe Dunăre într-o atmosferă plină de emoție cu ocazia lansării celor două cărți: „Zuzu” și „Dialoguri cu sufletul”.

Casa de Cultură Moldova Nouă va găzdui mâine, începând cu ora 18.00, lansarea cărților „Zuzu” și „Dialoguri cu sufletul”, scrise de Anida Lasto.

Autoarea sparge tiparele convenţionalului, ea fiind singura scriitoare din ţară ale cărei lucrări sunt expuse în lipsa unei prezențe fizice a acesteia. În argumentarea anonimatului, scriitoarea declară: „este mult mai important să lăsăm publicul cititor să se regăsească în ceea ce scriu, decât să le ofer un chip cu care să asocieze subiectele tratate de cărţile mele. Ceea ce scriu poate oferi publicului o nouă perspectivă asupra cititului şi dezvoltă o lume pe care cititorul este liber să şi-o creeze după bunul plac”.

leader board 728 x 90 px

Trendul Carla’s Dreams se bucură astfel de un real succes, nu doar în muzică, ci, cu această ocazie, şi în literatură, dovadă fiind numărul mare de persoane prezente cu ocazia lansării primei cărţi – „Zuzuˮ – la finele anului 2016, la Timişoara.

Enigmaticul eveniment va fi moderat de Cătălin Roba (news reporter la Universitatea Politehnică Timişoara), iar Adina Stoia şi Bianca Drămnescu îi invită pe iubitorii de carte la o dezbatere despre suflet, despre comunicarea în mediul virtual, toate acestea într-o atmosferă de emoţie.

Intrarea este liberă!