Target pentru liberalii caransebeșeni: 40% la europarlamentare și excluderea lui Mihai Minea

Liberalii din Caransebeș își doresc obținerea unui procent bun la alegerile europarlamentare, în urma muncii depuse în campanie atât în municipiul de pe Timiș și Sebeș, cât și în satele din jurul Caransebeșului. După ce termină cu alegerile, președintele Andrei Ungur mai dorește plecarea lui Mihai Minea din partid.

Andrei Ungur, președintele PNL Caransebeș, este de părere că dacă mobilizarea tuturor membrilor PNL va fi la capacitate maximă, organizația locală ar trebui să obțină un procent de 40% la vot.

„Suntem în perioada de campanie, am muncit mult în aceste săptămâni și cred că munca noastră se va vedea. Avem un target de 40% dacă ținem cont de statisticile la nivelul municipiului de la alegerile anterioare”, ne-a declarat președintele PNL Caransebeș, Andrei Ungur.

După alegerile europarlamentare, președintele organizației locale va propune Biroului Local excluderea lui Mihai Minea din Organizația PNL Caransebeș, pe motiv că este împotriva deciziilor luate în cadrul Biroului pe care le prezintă prin vot consilierii locali liberali, în speță înființarea Corpului de Control al primarului, unde deja Minea ocupă funcția de șef birou.

CITEȘTE ȘI:

Directorul adjunct demisionar de la Transal, ofertat de primarul Borcean cu o funcție care nu există! Mihai Minea îl amenință pe viceprimarul Isac cu plângere penală

Domnule Minea, când ești liberal?! Când te întâlnești cu pesediștii Bogdea și Iova?! 

banner 970 x 250