Domnule Minea, când ești liberal?! Când te întâlnești cu pesediștii Bogdea și Iova?!

explo 1000x200

Președintele PNL Caransebeș, Andrei Ungur, i-a transmis voalat un avertisment omului pentru care se făcuseră cărțile la șefia societății Transal, Mihai Minea!


Imediat după ce Minea l-a atacat dur pe liderul liberalilor din Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, și s-a poziționat alături de primarul Felix Borcean în scandalul deja binecunoscut din interiorul organizației PNL Caransebeș, interimarul Andrei Ungur a replicat: „Domnul Minea, din ce știu eu, este membru PNL. Ești membru PNL unde?! Când te întâlnești cu pesediștii Florin Bogdea și Bebe Iova?! Atunci ești membru PNL și când este să vii la partid nu mai ești membru PNL sau nu înțeleg?!”

Ungur a încercat să-l pună la punct pe Mihai Minea după ce acesta afirmase într-o conferință de presă că Marcel Vela conduce dictatorial filiala județeană PNL Caraș-Severin, doar după bunul său plac, fără să țină cont de nimeni și de nimic.

CITEȘTE ȘI: Președintele PNL Caraș-Severin, tot mai contestat! „Niciodată Sorin Frunzăverde nu m-a umilit! A făcut-o Marcel Vela!”

banner 970 x 250