Tânărul vânat de F.B.I. a fost pus în libertate. În câteva minute va pleca acasă!

După ce trupele speciale americane au luat cu asalt locuința tânărului din Moldova Nouă, cu mare vâlvă, astăzi, acesta a fost pus în libertate de judecătorii Tribunalului Timiș.

„Tribunalul Timiș a judecat contestația lui Bându Luis Cristian referitor la măsura arestării preventive luate joi. Am arătat cu argumente de ce nu se impune luarea acestei măsuri extraordinare excepționale, iar Tribunalul Timiș, în urma deliberării, ne-a admis contestația și a dispus punerea inculpatului în libertate de îndată și luarea celei mai ușoare măsuri preventive împotriva sa, și anume aceea a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Inculpatul va fi pus în libertate la Timișoara”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin pentru www.expressdebanat.ro

CITEȘTE ȘI: Contrabandă cu arme letale pe traseul SUA – Moldova Nouă! FBI-ul a descins în Clisura Dunării!

Reamintim că motivele pentru care mascaţii au luat cu asalt locuinţa profesorului Bându din Moldova Nouă, care este tatăl tânărului, sunt legate de faptul că la începutul acestui an fiul său, Luis Cristian, i-a trimis din Statele Unite ale Americii un colet.

În timpul efectuării controlului vamal la Direcţia Regională Timişoara, s-a descoperit în interiorul coletului un pistol demontat în bucăţi şi 720 de cartuşe cu glonţ de diferite calibre. Luis Bându a mărturisit că deţine legal arma letală în America şi că nu a cunoscut faptul că deţinerea ei în România este interzisă.

Americanul acuzat de contrabandă cu arme a fost arestat! Riscă 12 ani de puşcărie!

Faptul că pistolul era demontat pare însă să-i contrazică susţinerile. A fost audiat la Parchet, după care instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia. Tatăl său, profesorul de sport Ion Bându, a dat şi el explicaţii, în calitate de martor.

Comments

 1. LPF says:

  Oare de ce Gigi Becali nu l-a angajat pe “avocatul diavolului” – Cosmin Bolosin? Nu mai pierdea Steaua cu Pandurii!

 2. Bastos says:

  Inca o data se dovedeste ca presa de rahat arunca cu noroi si scrie doar ce spune politia si parchetul,iar ce spune aparatorul se scrie la sfarsitul articolului.

 3. FBI says:

  Imi aduc si eu arme ca vad ca e la liber…

 4. Ppa says:

  Si daca era arma cu aer comprimat ar fi facut inchisoare pentru ca in Romania se aplica o alta lege decat in Uniunea Europeana. Din Germania in Italia poti expedia prin colet o arma cu aer comprimat dar din Germania in Romania este considerata infractiune. Vin din nou cu rugamintea ca Politia Romana sa dea un Comunicat in care sa precizeze de ce unele arme cu aer comprimat sunt interzise iar altele nu.

 5. Silviu says:

  FBI…omul nu are antecedente penale, nu a facut nimic ilegal in viata lui si nu este pericol public. Ii cunosc foarte bine familia.Acum daca faci o greseala necunoscand legea in romania vrei sa te condame direct? Daca ar fi dupa voi ati baga la puscarie pe toti cum au facut comunistii. Se vede ca Romania a ramas cu mentalitate comunista…Si vreti sa fie mai bine in tara? Romania va ramane saracia si foamea pentru ca asa sunt si oamenii prosti,needucati si badarani. Nu are nici o sansa sa ajunga Romania la nivelul tariilor din Europa sau mai ales la nivelul Americii.Schimbativa mentalitatea de comunist securist si fiti mai buni nu asa rautaciosi si invidiosi.Numai romanii au expresia ”SA MOARA SI CAPRA VECINULUI” Cu mentalitatea asta veti face foame si veti traii in saracie . Dar asta o meritati din plin !!!!!!!

 6. Dan says:

  Asta frecventeaza clubul Park Place din oras unde se vine droguri.Sigur facea si afaceri cu droguri. Lam vazut eu cum se droga in club.E prieten bun cu patronu de acolo care aduce prafuri din Serbia.

 7. Ion says:

  Da. Viki vinde droguri in discoteca…toata lumea stie.

 8. Hahahaha says:

  Viki vinde droguri in discoteca ? =)))
  Ce aberati atata ma? Daca sunt cateva(sau mai multe) persoane care fumeaza sau trag pe nas in discoteca asta nu inseamna ca patronul vinde, ci consumatorul vine cu ele.

 9. max says:

  Ce oameni de cacat care abereaza aiurea….de ciuda o sa muriti toti