Tânărul înecat aseară la Văliug este fiul directorului Petrescu de la Aquacaraș

Trupul tânărului de 25 de ani a fost scos din lacul Văliug. Dacă inițial s-a vorbit despre o sinucidere, Express de Banat a intrat în posesia unor informații, deocamdată neconfirmate de anchetatori, potrivit cărora tragedia a fost cauzată de un accident.

UPDATE, ora 17.15

Express de Banat a intrat în posesia altor informaţii legate de moartea tânărului de 25 de ani. Iubita lui Mircea a povestit că acesta ar fi început să tremure în timp ce se afla pe mal şi a sărit în apă, nemaieşind la suprafaţă. Martorii care au asistat astăzi la scoaterea cadavrului spun că acesta prezenta o lovitură puternică la cap, semn că Mircea Petrescu s-a lovit de stânci. Astfel se conturează tot mai mult ipoteza unui accident.

UPDATE ora 12.50

Trupul tânărului de 25 de ani a fost scos la suprafață. Legiștii urmează să stabilească acum cauzele morții.

UPDATE ora 11:10

Cunoscuții celor doi spun că Mircea Petrescu și Irina Munteanu aveau o relație de mai multă vreme, dovadă fiind și o fotografie postată pe Facebook. Irina este cea care a anunțat poliția de înecul iubitului ei.

UPDATE ora 10:50 Poziția oficială a Poliției

Organele de poliție confirmă și ele cearta dintre cei doi tineri: „Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată prin Apelul Unic de Urgenţă 112, de către M. IRINA, din Reşiţa, despre faptul că, pe fondul unei stări tensionate între ea şi prietenul ei – P. MIRCEA, de 24 ani, din Timişoara, acesta din urmă s-a aruncat în lacul Gozna din localitatea Văliug, de unde nu a mai ieşit la suprafaţă”, a declarat Ancuța Cărbunaru, din partea IPJ Caraș-Severin. Acţiunea de căutare a fost întreruptă în jurul orei 22.00 şi au fost reluată în astăzi de dimineață.

Mircea Petrescu a fost cu prietenii la Văliug, iar spre seară, în jurul orelor 19:00, a căzut în apă și nu a mai ieșit la suprafață. Unii martori au avansat aseară ipoteza sinuciderii, susținând că tânărul s-ar fi certat cu iubita sa și ar fi sărit în apă cu intenția de a-și pune capăt zilelor. Express de Banat a vorbit astăzi cu alți cunoscuți ai lui Mircea Petrescu, care confirmă că între tânăr și prietena sa ar fi avut loc o ceartă. Aceștia spun însă că fata l-ar fi împins, fără să se gândească la o posibilă tragedie. stiridinbanat.ro a anunţat încă de aseară că este vorba despre fiul directorului de la Aquacaraş, Dan Petrescu.

CITEȘTE ȘI: Sinucidere cu sânge rece la Văliug?!

Despre Mircea foștii colegi povestesc faptul că acesta se schimbase mult în ultima vreme. Acesta începuse o facultate la Timișoara, iar schimbarea în rău a apărut odată cu începerea vieții de student.

Foto: Facebook

 

Rămâneți pe Express de Banat! Revenim cu amănunte!

Comments

 1. s says:

  Foarte eficente organele de protectie. Au chemat scafandrii a doua zi nu in seara cu pricina. De ce? Pentru ca ls Valiug, unde sunt pontoane si sute de oameni vin sa faca baie, nu exista salvamari sau scafandrii. Hai sa ne facem CA CAutam plimbandu’ne aproasta cu barca:). Incredibil cata dezorganizare si prostie. Nu imi pot imagina ce e in sufletul familiei si al iubitei 🙁

 2. Jidvei says:

  Mai taci , nu vorbi aiurea ! Probabil nu ai idee ce inseamna o astfel de actiune, sa cauti un om in atatea sute de mii de kilolitri de apa, curentii il poarta cine stie unde.
  In alta ordine de idei, imi place atat cacofonia intentionata cat si pluralul substantivului scafandru.

 3. s says:

  Nu vorbesc aiurea. Ca mai am greseli gramaticale e alta, dar nu asta e ideea. Intrun loc amenajat pentru baie trebuie sa existe scafandru. PUNCT

 4. MDFKRV says:

  In Caras-Severin nu sunt scafandri AUTORIZATI,cei care au venit ziua urmatoare erau de la Arad,iar pe timpul noptii opeartiunile de cautare se sisteaza,PROSTULE CARE ESTI PROST

 5. KAE says:

  Ba exista si in Resita cativa scafandrii autorizati dar acestia fac parte din viata civila neactivand actualmente la nici o institutie abilitata de acest gen.Eu cel putin cunosc doi dar cum am spus, nu sunt angajati nici la IGP, nici la IGSU sau alta institutie menita sa recupereze un cadavru din fundul unui baraj.Cat despre efortul de cautare nici nu se pune in discutie.Cine nu stie ce inseamna asta asa gandeste……