FOTO: Sinucidere cu sânge rece

Pompierii militari au căutat mai bine două ore în apele lacului de la Văliug, trupul unui tânăr de 25 de ani. Potrivit apropiaților, acesta s-a certat cu prietena sa, după care s-a aruncat în apă, dorind să își încheie socotelile cu viața.

Incidentul s-a petrecut în zona Hotelului Aquaris de la Văliug, în apropierea stâncilor. Martorii evenimentului spun că acesta a avut o discuție aprinsă cu iubita, după care și-a lăsat portofelul pe pătură și s-a aruncat în apă. Stigat de prieteni, care l-au întrebat continuu ce face, spunându-i să înoate, acesta le-ar fi răspuns „nu vreau!” Martorii povesteau că tânărul, în loc să iasă la suprafață, se afunda tot mai tare în apele lacului.

Varianta sinuciderii este luată în calcul și de oamenii legii, însă nimic nu este sigur, iar cercetările continuă.

Echipa de la ISU “Semenic”, jandarmii montani, dar și un echipaj de Salvare au ajutat la căutarea trupului neînsuflețit. Cei cinci pompieri, care au folosit o barcă pneumatică, au cercetat îndeaproape întreaga zonă, însă fără niciun rezultat. Tocmai de aceea, mâine dimineață, au fost solicitați să intervină scanfandrii de la Timisoara. Căutările au fost suspendate la ora 21.00, însă vor fi reluate mâine dimineață.