Oficialii E-On, „urecheați” de primar

Lucrările din zona veche a Reșiței sunt din nou în vizorul autorităților locale. Edilii orașului s-au întâlnit cu reprezentanții E-On Gaz, pentru a discuta despre reabilitarea drumului din zona Muncitoresc.

Primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, viceprimarul, dar şi alți factori de decizie din cadrul municipalităţii, au avut o întâlnire cu reprezentanţii E-On Gaz. Subiectul principal de discuţie a fost reabilitarea carosabilului şi a trotuarului în zonele în care societatea a efectuat diverse lucrări.

Reprezentanţii administraţiei publice locale s-au deplasat în teren pentru verificarea stadiului intervenţiilor, urmând ca zilele următoare să fie organizată o nouă întâlnire cu E-On Gaz, în vederea stabilirii unor termene de finalizare a lucrărilor”, a declarat Ildiko Szendrei, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

Municipalitatea a solicitat urgentarea lucrărilor întreprinse de E-On. De asemenea, a cerut refacerea corespunzătoare a zonelor afectate, cu fonduri din partea firmelor contractante. S-a pus accent pe Strada Libertăţii, dar şi pe străzile în pantă din cartierul Muncitoresc: Rândunica, Romul Ladea și celelalte care se află în aceeași situație.