Din nou radare pe drumurile naționale!

Poliția rutieră județeană încearcă să combată vitezomanii de pe drumurile publice, astfel încât în această perioadă amplasează din nou în teren aparatele radar.

În perioada 20-26 august, pe drumurile naționale din județ cele mai frecventate de șoferi, se vor desfășura acțiuni ale polițiștilor rutieri prin care se dorește reducerea numărului de accidente din cauza vitezei excesive.

Potrivit comunicatului de presă de la Institutul de Poliție Județean Caraș-Severin, șoferii vor fi sancționați până se disciplinează și respectă viteza legală de mers: „Scopul acestor acţiuni îl reprezintă impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor de autovehicule în ceea ce priveşte respectarea vitezei legale de deplasare, iar reducerea numărului de accidente rutiere şi a consecinţelor acestora pe fondul nerespectării limitei legale de viteză reprezintă obiectivul principal al poliţiştilor angrenaţi în acţiuni”.

Astfel, șoferii ce sunt nevoiți să circule pe drumurile naționale, și cei care sunt conștienți că iubesc viteza, ar trebui să fie mai atenți la drum, altfel vor fi sancționați de polițiștii aflați în teren în această perioadă.