S-a sinucis că n-a avut bani de facultate!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

O mare nenorocire a avut loc zilele trecute în Clisura Dunării. După ce tatăl a murit, mama a abandonat-o la o vârstă fragedă, iar visul nu îi putea deveni realitate, o adolescentă şi-a pus capăt zilelor.

Lipsa banilor şi dorul de tată au determinat-o pe Denisa Sofia Nistoran din Moldova Nouă să îşi încheie socoţile cu viaţa. Potrivit unor surse, aceasta s-a sinucis în urmă cu două zile, într-un apartament din Blocul 4, de pe Strada Dunării din oraş, unde de altfel şi locuia împreună cu bunica sa. Tânăra de doar 19 ani a absolvit anul acesta Liceul Tehnologic ,,Clisura Dunării” şi a vrut să urmeze Facultatea de Medicină la Timişoara, dar lipsa banilor nu i-a îndeplinit visul. Fata a fost admisă la facultate, însă cu taxă, iar bunica ei nu avea bani să o întreţină la studii, fapt care a determinat-o să ia un pumn de pastile, decizie care i-a curmat viaţa.

,,Era o fată mereu tristă, nu avea nicio prietenă, nici bani şi era foarte afectată de moartea tatălui ei, dar şi de faptul că mama sa a abandonat-o la o vârstă fragedă. Ştiu că a terminat specializarea matematică-informatică şi a vrut să plece la facultate, dar, cum bunica ei nu avea bani să o ţină, probabil de asta a recurs la acest gest”, a declarat pentru Express de Banat una dintre vecinele Denisei. Se pare că, înainte de a-şi pune capăt zilelor, tânăra a lăsat un bilet acasă, adresat tatălui său în care scria ,,nu te-am uitat niciodată şi în curând vom fi din nou împreună”.

Medicii investighează cauzele decesului

promovare banner maxagro Muzeul TM

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, cauza decesului încă nu a fost stabilită. ,,Poliţiştii IPJ au fost sesizaţi de reprezentanţii Spitalului Orăşenesc Moldova Nouă că o tânără de 19 ani a fost adusă în urmă cu două zile în stare comatoasă la unitate, după care ieri a decedat. Este posibil să se fi sinucis, nu se ştie ce fel de substanţe a folosit. Urmează ca medicul legist să stabilească cauzele exacte ale decesului”, explică agent principal Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

FOTO: www.perfectlight.ro/clase2013

STPT job 1000x200

Comments

 1. baloi simona says:

  nu cred ca ar trebui sa invartim cutitul deja infipt in sufletul celor care au iubito. dumnezeu sa o ierte e pacat pt ca e un ingeras de doar 19 ani. zic ca ar trebui sa spunem condoleante si sa respectam durerea familiei.

  1. Master Iojicu says:

   Pacat ca mama ei a parasit-o si tatal ei a murit . :'(

 2. Scrija Marian says:

  Ce oameni falsi sunteti …. nici macar nati cunoscuto …. eu stau in orasu asta de 19 ani si dabea acm am auzit de ia nici nu stiam ca exista din partea mea este o proasta ….cn o puso sa se sinucida …inseamna ca nu era pe treaba ei ….

  1. iordache rocco says:

   tu cine mata esti de judeci mortii fraiere coclit?

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/